Έτσι κυβερνάει ο Μακρόν: Τι απέγινε ο «άνθρωπος-σύμβολο» των Κίτρινων Γιλέκων;
Έτσι κυβερνάει ο Μακρόν: Τι απέγινε ο «άνθρωπος-σύμβολο» των Κίτρινων Γιλέκων;

Αν και ο Jerome Rodrigues, δεν ξεκίνησε το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων, σίγουρα είναι ένας άνθρωπος-σύμβολο, αν και ο ίδιος δεν θέλει κάτι τέτοιο, όπως έχει δηλώσει. Η αστυνομία τον στοχοποίησε και σύμφωνα με καταγγελίες τον πυροβόλησε με πλαστική σφαίρα μέσα στο μάτι. Ο άνθρωπος είναι πιθανό να χάσει την όρασή του, αν και ελπίζουμε ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Του Γιώργου Φαρμάκη

Λίγα λόγια για τα «ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ»: Αποτελούν την αντίδραση των Γάλλων, στα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης ΑΛΛΑ:

Μέσα σε αυτό το κίνημα, έχουν εισχωρήσει πολλά αναρχικά στοιχεία, στην προσθάπειά τους να το καπελώσουν. Για αυτό και από την μια βλέπουμε Γάλλους στον δρόμο με τις σημαίες της χώρας τους και από την άλλη υπάρχουν αυτοί που βεβηλώνουν τα μνημεία της χώρας.

Δεν γνωρίζουμε βέβαια την προέλευση των Κίτρινων Γιλέκων και κρατάμε αποστάσεις, αφού οι Γάλλοι είναι..προοδευτικοί γενικά. Ο κόσμος που διαδηλώνει κατά της πράσινης πολιτικής πάντως, σίγουρα δεν είναι υπέρ της Νέας Τάξης.

Έτσι κυβερνάει την Γαλλία ο Μακρόν. Η αστυνομία βαράει τον λαό που την πληρώνει. Ο κόσμος πρέπει να φοβηθεί. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η Παγκόσμια εξουσία!!

Photo Credits: Pexels.com

Η στιγμή που η αστυνομία, πυροβολεί με πλαστική σφαίρα, το μάτι του Rodrigues, ενώ τραβούσε βίντεο

www.el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications