Περίεργο δεύτερο περιστατικό τυχαίας συνάντησης  με αυτούς που ζουν ανάμεσα μας!!!
Περίεργο δεύτερο περιστατικό τυχαίας συνάντησης  με αυτούς που ζουν ανάμεσα μας!!!

Τα δίποδα φίδια που λένε συχνά την φράση: "εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού" (για τους άλλους) τα ξέρετε? η μήπως ειναι και αυτό θεωρίες συνωμοσίας? συνωμοσία ειναι πάντως χωρίς το θεωρίες, δεν ξέρετε ότι ο κάθε αδίσταχτος κατηγορεί τον εχθρό του γιαυτό που ειναι ίδιος?

Οι δήθεν "έγκυρες πήγες" ειναι επανδρωμένες με χρήσιμους ηλίθιους Γκοιμ που λένε κατά γράμμα ότι τους έχουν μάθει και παριστάνουν τους ειδικούς και τους αρθρογράφους, αφού ανήκουν στους αληθινούς συμμορίτες, οι αληθινοί συμμορίτες δεν ειναι οι ορδες χρήσιμων ηλιθίων και αδίσταχτων ταυτόχρονα που έχουν μαζέψει οι οποίοι ειναι ένα συνονθύλευμα απο αραβικές και μογγολικές ράτσες και αμφίβολου προέλευσης οι οποίοι συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά για να υπηρετούν τους πρώτους το κακό ειναι διπλό...

Και αρρωστημένα δογματικοί αρκεί να τους μάθεις ένα δόγμα η μια ιδεολογία και μετατρέπονται σε ορδες χρήσιμων ηλίθιων, δηλαδή γκοϊμ όπως τα λένε και στην γλωσσά τους, αυτά τα χρήσιμα αγρίμια που θέλουν και ίσα δικαιώματα τα καθοδηγούν τα φίδια.. .

Έναν τέτοιο φίδι συντηρήσαμε δεύτερο φορά τυχαια φαντάσου πόσες χιλιάδες ειναι ανάμεσα μας και παριστάνουν τους φυσιολογικους και η μαζα μιλάει "για καθαρό ελληνικό DNA"! το δε ίντερνετ ειναι γεμάτο ειδικά σε "έγκυρες πήγες", η διάφορα με τα πρώτα αγρίμια που κάνουν σαν άγρια σκυλιά και φωνάζουν ότι τους έχουν μάθει τα φίδια, ειναι ότι αυτοί που καθοδηγούν αυτά τα Γκοιμ γνωρίζουν 5 πράγματα, σε αντίθεση με τα Γκοιμ τους που λειτουργούν ως σκυλιά, έτσι το κάναμε να εκδηλωθεί με έξυπνο τρόπο διότι πολλοί από δαύτους κρύβουν την φύση τους.

Οι δηλώσεις του Μεντβέντεφ ,η ταινία Ζουν ανάμεσα μας (They Live) η δικτατορία μέσα στη δημοκρατία τους και η φαινομενική ελευθερία! ειναι μονο μερικά "σημάδια" για αυτο που ελάχιστοι ξέρουν!!

Το δεύτερο περιστατικό δεν το αναφέρουμε καθώς το φίδι μπορεί να έδωσε σήμα στα αλλα φίδια που ζουν ανάμεσα μας που παρακολουθουν στο ίντερνετ ...

Ξανά βάζουμε ένα βιντεο που είχαμε βάλει σε ανάλογο θέμα : Οι αστυνομικοί δεν εχουν ιδέα τι παίζεται και εκτελούν εντολές τους πιστεύοντας ότι ειναι όλοι φυσιολογικοί άνθρωποι με ίσα δικαιώματα, το ίδιο και εκατομμύρια άλλοι που γεννιούνται μεγαλώνουν και πεθαίνουν μέσα σε μια πλάνη, που ότι ξεφεύγει απο αυτη το θεωρούν θεωρίες συνωμοσίας όπως τους έχουν μάθει. ΥΓ μαντέψτε ποιοι έχουν λογούς να λένε ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι και χλευάζουν τέτοια θέματα .... :

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications