Τι πραγματικά συνέβη στο Κέννερ της Λουιζιάνα και έπεσε το ηλεκτρικό ρεύμα;
Τι πραγματικά συνέβη στο Κέννερ της Λουιζιάνα και έπεσε το ηλεκτρικό ρεύμα;

ώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες από πηγές στο Kenner, Λουιζιάνα για το τι προκάλεσε τη μαζική βλάβη στο ηλεκτρικό δίκτυο τις πρωινές ώρες της 27ης Δεκεμβρίου. Ο Charles Walton αναφέρει ότι είδε ένα UFO που ήταν πάνω από ένα μίλι πλάτος πάνω από την πόλη!

Όπως θα δείτε στο βίντεο λέει ότι μίλησε με την αστυνομία και ότι κάθε ένας μετασχηματιστής ανατινάχτηκε στον Kenner! Χρειάστηκαν 7 ώρες για να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και εκπλήσσομαι που έγινε τόσο γρήγορα με όλες αυτές τις ζημιές.

Αυτό ήταν σίγουρα ένα τεράστιο γεγονός και έχει καλυφθεί πλήρως από τα ψεύτικα νέα που ανέφεραν ότι οι ισχυροί άνεμοι προκαλούν ηλεκτρική φωτιά!

Στο παραπάνω βίντεο , ο Charles Walton λέει την καταπληκτική του ιστορία

Το παραπάνω βίντεο είναι ένα ενδιαφέρον μοντάζ από το Youtuber, «Παγκόσμια Ατζέντα. Το καλύτερο μέρος αυτού του βίντεο είναι όπου συνέλαβε ένα UFO που φέρει πάνω από το κεφάλι κατά τη διάρκεια του Paradise, CA πυρκαγιές! Κινούμαστε πολύ γρήγορα, αλλά συλλαμβάνει σε λίγα πλαίσια του βίντεο για το σήμα των 12 λεπτών.

Αυτός ο ερευνητής πιστεύει ότι αυτά τα UFO (τα οποία πιστεύω ότι είναι οχήματα με μυστικά διαστημικά προγράμματα) καταστρέφουν με κάποιο είδος ηλεκτρικού όπλου (DEW) για να καταστρέψουν όλα τα σπίτια κατά τη διάρκεια αυτών των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια, αλλά αφήνουν τα δέντρα άκαυστα.

Η θεωρία μου σχετικά με αυτό το γεγονός και το παρόμοιο που συνέβη στην Astoria της Νέας Υόρκης ήταν αυτό που έδειχνε ο Trump ότι θα μπορούσαν να πάρουν ολόκληρο το πλέγμα σε λίγες ώρες και θα το έκαναν αν δεν έκαναν ό, τι ήθελαν!

 

beforeitsnews.com

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications