Περίεργα πράγματα Συμβαίνουν!! Η Απάντηση Της Ειρήνης Καζαριάν Στον Στέφανο Χίο Για Το Ντροπιαστικό Βίντεο
Περίεργα πράγματα Συμβαίνουν!! Η Απάντηση Της Ειρήνης Καζαριάν Στον Στέφανο Χίο Για Το Ντροπιαστικό Βίντεο

Και εκεί που είπαμε να μην ασχοληθούμε τους βλέπουμε μπροστά μας πάλι! βάζουμε αυτό από εδώ : dailymedia.gr βλέπει κανένας κάτι περίεργο στο παρακάτω post:

Μετά την απάντηση της αδερφής της Ειρήνης Καζαριάν στα social media για τις κινήσεις που θα ακολουθήσει η νικήτρια του GNTM στο θέμα του αισχρού εξωφύλλου του Μακελειού, ήρθε και μία από πιο επίσημα χείλη.

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Καζαριάν ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα όσον αφορά τις προθέσεις του μοντέλου.

Μάλιστα την ανάρτηση κοινοποίησε η γνωστή περσόνα του Instagram Soula Glamorous που έχει τον ίδιο νομικό εκπρόσωπο.

Ο δικηγόρος Γιώργος Τζήκας ανέφερε ότι ετοιμάζεται δελτίο τύπου που ίσως και μέσα στην ημέρα διανεμηθεί σε όλα τα ΜΜΕ.

ΤΕΛΟΣ...................

Εσείς που βλέπετε τηλεόραση επι χρονιά και σχετικά βίντεο στο youtube δεν έχετε δει τίποτα το περίεργο?

Και όπως έχουμε ξανά γράψει :Και αφού βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε σε καθεστωτικές σελίδες που κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων και έχουν γίνει δεδομένα από το όχλο που αν τους πεις ότι ειναι ένα μάτσο προβατα ενοχλούνται κιόλας , είπαμε να δούμε τι γίνεται και στην τηλεόραση, με την βοήθεια του ίντερνετ δηλαδή τι γράφουν κατι ελληνόφωνοι συγκεκριμένης ράτσας (Αυτούς εντοπίσαμε πρώτη φορά όταν αρχίσαμε να ασχολούμαστε με το ίντερνετ απο την συμπεριφορά τους, ψεύδονται μόνιμος και κοιτούν πως να εξαπατήσουν ακόμα και με σχόλια τους πάντες δεν τους φτάνουν οι τόσες "έγκυρες πήγες" που διαθέτουν).

Συμπέρασμα; βρείτε το μονοί σας αφου ειστε όλοι απόγονοι των αρχαίων με Καθαρό ελληνικό DNA εμείς δεν είπαμε κάτι τέτοιο πότε εδώ, και αυτό που βλέπαμε εκτός internet τόσα χρονιά το βλέπουμε και εδώ μέσα, ότι δηλαδή η αντίληψη η νοημοσύνη και ο τρόπος που αντιλαμβάνονται τα πράγματα οι περισσότεροι ειναι υπό το 0!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications