Σκηνοθέτης ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι ο Stanley Kubrick σκηνοθέτησε την ψευδή άφιξη στη Σελήνη!
Σκηνοθέτης ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι ο Stanley Kubrick σκηνοθέτησε την ψευδή άφιξη στη Σελήνη!

Στις 20 Ιουλίου 2019 γιορτάσουν την 50ή επέτειο της προσγείωσης του 1969 στην σελήνη, όταν ο Neil Armstrong και ο Buzz Aldrin υποτίθεται ότι πάτησαν για πρώτη φορά στην σελήνη.

Από τότε, έχουν προκύψει πολλές θεωρίες και αποδειξεις ότι τελικά ηταν άπατη, και και ότι το ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, αλλά ένα μεγάλο άλμα για την ανθρωπότητα δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μοντάζ σε ένα κινηματογραφικό στούντιο.

Και όπως λένε οι "κακοί" συνωμοσιολόγοι, το μεγαλύτερο έργο του Στάνλεϊ Κιούμπρικ ηταν η σκηνοθεσία προσγείωσης του Apollo 11 το 1969 στο φεγγάρι . Για δεκαετίες, μερικοί άνθρωποι έχουν υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσέλαβε τον Kubrick για να κινηματογραφήσει τη "ψεύτικη προσγείωση της Σελήνης".

Φαίνεται μάλιστα ότι π Αμερικάνος σκηνοθέτης έφτασε στο σημείο να το παραδεχτεί κατα κάποιο τρόπο εξαπάτηση 1980 στην ταινία του «The Shining», όπου μπορείτε να δείτε το μικρό Danny Torrance, από τον Danny Lloyd, να φοράει μια στολή του Apollo 11.

Ωστόσο, η πιο αμφιλεγόμενη αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 2015, όταν ένα βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα που υποτίθεται για να δείξει το καταξιωμένο σκηνοθέτη Στάνλεϊ Κιούμπρικ, και παραδέχθηκε ότι η προσγείωση στο φεγγάρι της NASA ήταν ψεύτικη.

Ο σκηνοθέτης σε συνέντευξη πριν από το θάνατό του το Μάρτιο του 1999. Εξήγησε ότι αναγκάστηκε να υπογράψει ένα έγγραφο 88 σελίδων και να κρατήσει μυστικό το περιεχόμενο του για 15 χρόνια.

Μετά τη δημοσίευσή του, ένας εκπρόσωπος του Κιούμπρικ, δήλωσε ότι η συνέντευξη του ήταν ένα ψέμα, και ότι ο Stanley Kubrick δεν είχε δώσει ποτέ συνέντευξη στον Τ Patrick Murray (κλασική τακτική του καθεστώς ότι ενοχλεί ειναι fake news). Αλλά τώρα ένας σκηνοθέτης ισχυρίζεται ότι έχει απόδειξη ότι ο Kubrick συνεργάστηκε με τη NASA για να προσομοιώσει την προσγείωση του Apollo 11 στο φεγγαριού .

Η μεγαλύτερη συνωμοσία στην ιστορία
Ο σκηνοθέτης Jay Weidner είναι πεπεισμένος ότι η NASA με τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ έκαναν μία από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες όλων των εποχών, την προσγείωση του Apollo 11 το 1969 στο φεγγάρι.

«Νομίζω ότι μόνο για λόγους δημοσιότητας αποφάσισαν ότι ήταν ίσως καλύτερο να το κάνουν εδώ στη Γη» είπε ο Weidner στην βρετανική Daily Express .

Ο Weidner εξηγεί ότι οι εικόνες για την σεληνιακή προσγείωση ειναι μέσα από την οπτική τεχνική που χρησιμοποιείται σε ταινίες όπως η «2001: A Space Odyssey» ο σκηνοθέτης πιστεύει οτι ο Κιούμπρικ ήταν ο κατάλληλος για τις ανάγκες της NASA για την προσομοίωση της προσγείωσης, επειδή ήταν ένας φωτογράφος με κατανόηση στο φωτισμό, και όλες τις τεχνικές του βίντεο και της φωτογραφίας. Έτσι σχεδιάστηκε το μοντάρισμα..

"Ήρθε στον κινηματογράφο πρώτα ως τεχνικός και στη συνέχεια ως σκηνοθέτης και αυτός ταιριάζει απόλυτα με τη NASA, επειδή ήταν αυτό που χρειάζονταν", συνεχίζει ο Weidner. Χρειαζόταν κάποιον που θα μπορούσε να λύσει τα τεχνικά προβλήματα.Η απόδοση δεν ήταν τόσο σημαντική όσο τα τεχνικά προβλήματα, οπότε ο Stanley άρχισε να επιλύει τα τεχνικά προβλήματα. "

Ο Weidner ισχυρίζεται ότι ανέλυσε τις φωτογραφίες του Apollo 11 και πιστεύει ότι έχει βρει αποδείξεις της άπατης, όπως οι γραμμές σε στρατηγικό σημείο στον ορίζοντα πίσω από το Apollo 11. Αλλά σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι πολλοί,ο Weidner λέει ότι ο Neil Armstrong ήταν ο πρώτος άνθρωπος στο φεγγάρι, απλά οι εικόνες που μεταδόθηκαν σε όλο τον κόσμο ήταν ψευδείς.

Ο λόγος ήταν λόγω των εντάσεων κατά το χρόνο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σοβιετικής Ένωσης, έτσι η NASA αναγκάστηκε να προετοιμάσει την σκηνοθεσία.

Όχι μόνο οι ψεύτικες εικόνες κρύβουν την αμερικανική τεχνολογία απο τους Ρώσους, αλλά ήταν επίσης το ερώτημα του τι θα συνέβαινε αν είχε πάει κάτι στραβά κατά τη διάρκεια της προσγείωσης. Για παράδειγμα, δεν το Apollo 11 δεν είχε κατέβει σωστά, όλοι θα έβλεπαν το θάνατο των αστροναυτών.

Φυσικά, υπάρχει και η άποψη ότι όταν οι αστροναύτες πράγματι προσγειώθηκαν στη Σελήνη, βρήκαν εξωγήινη ζωή και ηταν αδύνατο.Κάτι που η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έκρυψε για να αποφύγει το χάος, αφού η ανθρωπότητα δεν ήταν έτοιμη για αυτή την αποκάλυψη, όποτε το σκηνοθέτησαν .

Δεν λέω ότι δεν πήγαμε στο φεγγάρι, νομίζω ότι πήγαμε. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ανακλαστήρες στο φεγγάρι, έβαλαν σεισμογράφους στο φεγγάρι, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό που είδαμε ήταν πραγματικό. Και είναι σίγουρα μια προσβολή στη μνήμη εκείνων που έχουν δώσει τη ζωή τους για αυτές τις αποστολές. καταλήγει ο Weidner.

Η NASA δεν έχει αποφανθεί σχετικά με αυτή την νέα αποκάλυψη, σχετικά με την ψεύτικη προσελήνωση σε σκηνοθεσία Στάνλεϊ Κιούμπρικ, αν και σε άλλες περιπτώσεις έχει πει ότι το θέμα αυτό αποτελεί προσβολή για τους χιλιάδες ανθρώπους που εργάστηκαν για χρόνια για την επίτευξη αυτού του έργου.

Αλλά σε αντίθεση με άλλες κατηγορίες, αυτή τη φορά δεν λέγεται ότι ο άνθρωπος δεν πήγε στη Σελήνη, αλλά αυτό που είδαμε ήταν ένα μοντάζ. Αν και είμαστε σίγουροι ότι και πάλι αυτή η αποκάλυψη θα υποτιμηθεί από τους πιο σκεπτικιστές, εκείνους που αρνούνται να πιστέψουν στο προφανές.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications