Το μασονικό ευρώ  της μασονικής ευρωπαϊκής ένωσης κλείνει τα 20 χρόνια του
Το μασονικό ευρώ  της μασονικής ευρωπαϊκής ένωσης κλείνει τα 20 χρόνια του

Λάγο έλλειψης φαντασίας διότι λειτουργούν διαφορετικά μόνιμος κλέβουν σύμβολα για δικά τους, από την κουκουβάγια έως το ναζιστικό (όπως λένε στο πόπολο) μαύρο ήλιο που πρόσφατα το είχε ποσταρει μια σελιδα του τεκτονισμού! και την ίδια στιγμή οι έγκυρες πήγες τους τσίριζαν για ναζιστικά σύμβολα απευθυνόμενα στο όχλο... Αυτή ειναι η ξεφτίλα του σημερινών Ελλήνων να έχει στην πρώτη θέση σελίδες τους και να υιοθετεί τα ψέμματα τους, διαβάζει ακόμα και σημιτικά κείμενα που βγάζουν μάτι από τι άτομα ειναι γραμμένα ...

Πάντως προ ίντερνετ εποχή πιστεύαμε και εμείς ότι ειναι έξυπνοι και κατέκτησαν το κόσμο τελικα μας διέψευσαν ! δεν ειναι έξυπνοι αλλα ύπουλοι και αδίσταχτοι και βασίζονται στους χρήσιμους ηλίθιους στην άγνοια και στην εξαπάτηση, γιαυτό και δεν έχουν ούτε εναν αληθινό επιστήμονα εφευρέτη και παρακολουθούν τους κακούς φασίστες ναζι ώστε να μαθαίνουν μέσα απο αυτούς οπως και άρπαξαν τεχνολογία για δικό τους όφελος,γιατί από τα γκοίμ δεν θα μάθουν τίποτα,κοινός οι χρήσιμοι ηλίθιοι που έχουν μαζέψει, πολλούς τους βάζουν να ορκιστούν στην μασονία (τύπου θα πανε στο παράδεισο με 10 παρθένες) χρησιμεύουν και για άλλους λογούς:

Να λένε αυτά που θέλουν αυτοί και να διαδίδουν προπαγανδες, δεν κανει εντύπωση γιατί αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι αριστεροι κομμουνιστες κτλ λένε ακριβώς τα ίδια όλοι και αυτά που λεει η μασονία, καπιταλισμός, φασίστες, ναζι,θεωρίες συνωμοσίας μερικές λέξεις μονο, πχ ένας ελληνόφωνος αραβικής ράτσας έγραφε :αυτό ειναι fake news και θεωρίες συνωμοσίας αφού δεν μας το έμαθαν στο σχολείο. Ο ορισμός των Γκοιμ !!! στην Ελλαδα ο όχλος διαβάζει δίκες τους πήγες χωρίς να το ξέρει επανδρωμένες με τέτοια χρήσιμα γκοίμ στην γλώσσα τους ,που κάνει copy paste ο ένας από τον άλλο και γίνεται η μαζική εξαπάτηση σε πολλά θέματα,πχ 20 άτομα/γκοίμ σε αναμεσα σε 5 λένε τα ίδια και σου λενε οι 5 αφού το λένε τόσοι πολλοι έτσι θα ειναι,και κάπως έτσι έφτασαν να εχουν ως δεδομένα τα ψέμματα τους. Τι γράφουν για το Ευρώ:

Κλείνοντας σήμερα 1η Ιανουαρίου τα 20 του χρόνια, το ευρώ έχει επιβληθεί στις αγορές και στα πορτοφόλια και έχει επιβιώσει μίας μεγάλης κρίσης. Αλλά είναι καταδικασμένο να παραμείνει ένας ευάλωτος γίγαντας, εάν δεν υπάρξει ενισχυμένη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.

Το ευρώ πήρε σάρκα και οστά την 1η Ιανουαρίου 2002 για να γίνει το νόμισμα 340 εκατομμυρίων πολιτών που μοιράζονται το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα σε 19 χώρες.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, που ανέλαβε τα ηνία της νομισματικής πολιτικής το 1999, επαίρεται ότι εμπόδισε την κλιμάκωση των τιμών, ακόμη και αν η εικόνα ενός πληθωριστικού ευρώ συνοδεύει την πορεία του.

Στην πράξη, η δημοφιλία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος είναι στο υψηλότερό της επίπεδο. Κατά μέσον όρο, το 74% των πολιτών της ευρωζώνης θεωρούν ότι το ευρώ ήταν θετικό για την Ευρωπαϊκή Ενωση και το 64% θεωρούν το ίδιο για την χώρα τους, σύμφωνα με το βαρόμετρο που έδωσε στην δημοσιότητα τον Νοέμβριο η ΕΚΤ. Και όλα αυτά, παρά το κύμα των λαϊκιστικών αντιευρωπαϊκών κινημάτων.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications