Χανιά: Πρώτα κέρδιζε την εμπιστοσύνη των μαθητριών του και μετά τις θώπευε, ο 57χρονος καθηγητής!
Χανιά: Πρώτα κέρδιζε την εμπιστοσύνη των μαθητριών του και μετά τις θώπευε, ο 57χρονος καθηγητής!

Την Παρασκευή στη μια το μεσημέρι απολογείται ο καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά που κατηγορείται από τουλάχιστον πέντε μαθήτριές του ότι ασέλγησε εις βάρος τους.

Η υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία των Χανιών άρχισε να ξετυλίγεται παραμονές Πρωτοχρονιάς όταν μια κοπέλα θύμα του 57χρονου καθηγητή κατήγγειλε στις Αρχές πως το 2013 όταν ήταν στην ηλικία των 13-15 ετών ο καθηγητής της την παρενοχλούσε μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου.

Αμέσως οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα και σιγά-σιγά μαζευόντουσαν τα απαραίτητα στοιχεία για την κατ’ οίκον έρευνα.

Όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χανιών μπήκαν στο σπίτι του καθηγητή βρήκαν στην κατοχή του παράνομες αρχαιότητες και ένα όπλο και αμέσως τον συνέλαβαν.

Μέχρι στιγμής στην δικογραφία, υπάρχουν τουλάχιστον πέντε διαφορετικές καταγγελίες από νεαρά κορίτσια για τις ασελγείς πράξεις του ιδιοκτήτη γνωστού φροντιστηρίου στα Χανιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα θύματα του ο 57χρονος καθηγητής φυσικής εκμεταλλευόταν την ιδιότητα του ως εκπαιδευτικού και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του έβαζε σε εφαρμογή τα βρώμικα σχέδια του και θώπευέ τα ανήλικα κορίτσι παρά φύση και κατά φύση.

Σε κάθε περίπτωση, οι καταγγελίες αυτές διερευνώνται και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των ανακριτικών αρχών Χανίων με την υπόθεση να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή καθώς πρόκειται για ευαίσθητο θέμα καθώς ο κατηγορούμενος είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications