Παπαχριστόπουλος-ΑΝΕΛ: «Δεν θα ρίξω την κυβέρνηση – Τρέφω μεγάλη εκτίμηση στον Α.Τσίπρα»
Παπαχριστόπουλος-ΑΝΕΛ: «Δεν θα ρίξω την κυβέρνηση – Τρέφω μεγάλη εκτίμηση στον Α.Τσίπρα»

Την απόφασή του να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπυλος.

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες την οργή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο κ. Παπαχριστόπουλος, είπε ότι δεν ήταν μια μυστική συνάντηση.

«Είχε κόσμο, τον είδα, έχουμε μια καλή σχέση. Ήταν μια ευκαιρία να τον δω, λειτουργεί πολύ θετικά για την χώρα. Δεν το έχω κρύψει, τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό», ανέφερε.

«Δεν θα συνεργήσω να πέσει αυτή η κυβέρνηση», ξεκαθάρισε, επαναλαμβάνοντας ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσει μετά το τέλος της διαδικασίας την έδρα του.

Απαντώντας στα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ανέφερε ότι, «τα σενάρια συνωμοσιολογίας ότι πήγα (σσ: στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα), να συμφωνήσω να πάω με το ΣΥΡΙΖΑ, δεν με αγγίζουν.

Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανένα για το τι θα κάνω ή όχι. Το τι θα κάνω σαν απλός πολίτης, περιμένετε και θα το δείτε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications