Ο μύθος του Καιάδα  δεν ειναι μύθος! οι Σπαρτιάτες πράγματι πέταγαν στη χαράδρα τα προβληματικά παιδιά!
Ο μύθος του Καιάδα  δεν ειναι μύθος! οι Σπαρτιάτες πράγματι πέταγαν στη χαράδρα τα προβληματικά παιδιά!

Ένα άρθρο που είχαμε βάλει παλαιότερα χωρίς να δώσουμε σημασία,πριν δούμε πως δουλεύει το σύστημα σε επίπεδο ίντερνετ και πως χειραγωγούν την μάζα με δήθεν έγκυρες πήγες τους με τις ορδές μισθοφόρων πρακτόρων που αποκαλούν δημοσιογράφους : Ο μύθος του Καιάδα – Οι Σπαρτιάτες δεν πέταγαν στη χαράδρα τα προβληματικά παιδιά. Είναι άκυρο! καθώς η αρχική πηγή του hoax ειναι γνωστοί παραχαράκτες των πάντων και της ίδιας της ζωή σας!από τις ελάχιστες φόρες που πέσαμε στην παγίδα τους, γενικός κάνονας ειναι ότι ισχύσει το ακριβώς αντίθετο σε ότι λένε με μένος και οι έγκυρες πήγες τους, έχουν και έλλειψη φαντασίας, και οι πολλοι κοιμισμένοι.

Ο Πλάτωνας, στην «Πολιτεία» γράφει για θανάτωση ασθενικών βρεφών σε βάραθρο...

Η σπαρτιάτικη εκπαίδευση άρχιζε απο την μήτρα. Μια έγκυος γυναίκα έπρεπε να κάνει ασκήσεις για να βεβαιωθεί ότι το παιδί της ήταν ισχυρό. Οι Σπαρτιάτες έλεγξαν τα νεογέννητα βρέφη για φυσικές παραμορφώσεις και για ψυχικά προβλήματα, αν διαπίστωναν κάποια ανωμαλία, το πετούσαν.

Την ιστορία την έκαναν "μύθο" που και στο τέλος το ανέτρεψαν μάλιστα : Η ανατροπή του μύθου! Σύμφωνα με την ανθρωπολογική μελέτη πρόκειται για σκελετούς που ανήκουν σε άνδρες και λίγοι σκελετοί προέρχονται από γυναίκες.... Εκεί εκτελούσαν τους καταδικασμένους σε θάνατο, τους επίορκους, τους προδότες, τους εγκληματίες και τους αιχμάλωτους πολέμου...ΗΟΑΧ... Η δήθεν "ανθρωπολογική μελέτη" ειναι η ίδια που εξαφανίσει στοιχειά για λένε ότι όλοι έχουν καταγωγή απο Αφρική? και ποιοι ειναι αυτοι? κανένας άπλα το έγραψαν έτσι για φαίνεται έγκυρο! και βάζουν τα troll τους να κάνουν κοινοποιησεις και απο πίσω απο αυτούς οι ορδές Νεοελλήνων έτσι εξαπλώνεται η προπαγάνδα και γίνεται ένας φαύλος κύκλος σε πολλά θέματα.

Ήρθαν λοιπόν οι κήρυκες του ψεύδους γνωστοί παραχαράκτες της ιστορίας και συνηθίζουν να βαφτίζουν μύθο θεωρίες συνωμοσίας και fake news ότι ενοχλεί και να ακυρώσουν τον Πλάτωνα!δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για ιστορία και για φυλές που δεν ανήκουν οι ίδιοι. Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 :Η διαστρέβλωσης της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους. Επίσης δηλώ απεριφράστως ότι ουδεμία συννενόησις θα υπάρξη με τους απεργαζομένους τον εθνικόν όλεθρον κομμουνιστάς. Προφητικός!

Βρείτε ποιες σελίδες το εκαναν μύθο το 2014, αυτές που θα σας βγάλει και οι 3 στην πρώτη θέση, το ένα παρακλάδι της ΕΡΤ έχει 600.000 like στο facebook και κάνει διαφημίσεις, ντοκιμαντέρ προπαγάνδας και παραχάραξη της ιστορίας από τα λεφτα σας μεσώ της ΔΕΗ, έφτασαν στο σημείο να βγάλουν και "ήρωες" τους κομμουνιστές για την Μακεδονία! "αθώοι διαδηλωτές" που τους σκότωσαν "οι βάρβαροι ναζι", όταν ο όχλος δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα ψέμματα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα . Και οι τρεις έχουν εντοπιστεί να κάνουν μόνιμη παραχάραξη της ιστορίας με τον κλασικό σημιτικό ύφος υποκρισίας, και πάρα το γεγονός οτι ειναι επανδρωμένες με ορδες συμμοριτών τύπου ΕΡΤ δεν εμφανίζεται κανένας ως αρθρογράφος όπως γίνεται συνήθως όταν βαζουν ψέμματα σε άλλη περίπτωση βάζουν fake "αρθρογράφο" ανύπαρκτο άτομο, που πίσω από αυτό ειναι 20 συμμορίτες..

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Βασικά δεν τα πέταγαν ακριβώς τα παιδιά, τα άφηναν εκεί και ειδοποιούσαν τους είλωτες να πάνε να τα πάρουν. Τα παιδιά αυτά όταν μεγάλωναν γίνονταν δικαιωματικά αρχηγοί των ειλώτων και ενίοτε κέρδιζαν πίσω τα πολιτικά τους δικαιώματα αν απεδεικνύονταν αντάξιοι αυτών, φέρνοντας σε πέρας ειδικές κρυφές στρατιωτικές αποστολές μαζί με πιστούς είλωτες σε εχθρικές πόλεις ή κατασκοπείες (μία άλλη μορφή κρυπτείας, αυτή που συνήθως δεν γυρνάς πίσω γιατί σε πιάνουν)

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications