H ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ? συνεχίζουν να παίρνουν Ελληνίδες ως παλλακίδες!
H ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ? συνεχίζουν να παίρνουν Ελληνίδες ως παλλακίδες!

Στην Τουρκοκρατία γίνονταν αρκετοί «κρυπτοχριστιανοί» ή εξισλαμίζονταν.Την «οδόν του μαρτυρίου» διένυσαν πολλές Ελληνίδες.

Στη σκοτεινή εποχή της Τουρκοκρατίας, το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούσαν οι σκλάβοι Έλληνες, όπως και οι άλλοι βαλκανικοί λαοί, είχε στενά πλαίσια, σχεδόν ασφυκτικά, τα οποία καθορίζονται από τη θρησκευτική και κοινωνική διάρθρωση του οθωμανικού κράτους.

Οι κυρίαρχοι αυτοί κρατούν σε απόσταση και περιφρονούν τους άπιστους, όπως ονομάζουν όλους τους μη μουσουλμάνους ραγιάδες, που είναι ουσιαστικά πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Βρίσκονται σε κατώτερη μοίρα απέναντι των κατακτητών: δεν έχουν τα ίδια ατομικά δικαιώματα, δεν πληρώνουν τους ίδιους φόρους και η θέση τους εμπρός στον Τούρκο δικαστή, τον καδή, είναι μειονεκτική, γιατί η μαρτυρία τους δεν έχει κύρος. Επίσης, για το ίδιο αδίκημα η ποινή είναι βαρύτερη για τον χριστιανό ραγιά.

Γενικά πολλοί σκλαβωμένοι μη μπορώντας να ανεχθούν την αφόρητη αυτή κατάσταση φεύγουν προς άλλους τόπους, όπου επικρατούν πιο ήπιες συνθήκες, Αλλιώς η συνηθισμένη άμυνα τους απέναντι των κατακτητών είναι υποχωρητικότητα, η υποκρισία και το ψέμα, τα μόνα όπλα, για να μπορέσουν να επιζήσουν μέσα στο περιβάλλον αυτό των ποικίλων δυσχερειών, της αγωνίας και του φόβου. Η συνείδηση λοιπόν και η έκφραση του λόγου καταπιέζονται.

Το πνεύμα γενικά υποδουλώνεται. Μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα ανατρέφονται οι Έλληνες. Έτσι δημιουργείται ένας νέος τύπος γραικύλου, ο τύπος του ευτελούς ραγιά, που τρέμει τον κατακτητή, που τον κολακεύει και είναι πρόθυμος να του φανεί χρήσιμος με κάθε τρόπο, αρκεί να του αποσπάσει την υψηλή του εύνοια.

Ο τύπος αυτός, που εξακολουθεί να είναι πολύ ζωντανός στον ελληνικό λαό, στιγματίζεται σε ένα μισητό άτομο που του λείπει κάθε ίχνος ανδρισμού και αξιοπρέπειας. Η λέξη ραγιάς κλείνει μέσα της, ακόμη και σήμερα, αρκετό βάρος από την κακή απόχρωση που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας.

Σε πολλά μέρη του ελληνικού χώρου έχουν σωθεί προφορικές παραδόσεις για τον αθρόο εκούσιο εξισλαμισμό κατοίκων. Ο Ιανός Λάσκαρις στα 1508 έγραφε ότι στην Ελλάδα πολλοί γονείς βάφτιζαν κρυφά τα παιδιά τους και προέβλεπε μαζικούς εξισλαμισμούς στο μέλλον.Και πραγματικά Βόσνιοι, Κροάτες, Έλληνες εξισλαμίζονται συνεχώς.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ο βίαιος ή εκούσιος εξισλαμισμός κοριτσιών και γενικά γυναικών και ο γάμος τους με μουσουλμάνους, όπως στη Χίο, στο Ζαπάντι και στο Αιτωλικό, όπου οι γυναίκες των περισσότερων μουσουλμάνων ήταν Ελληνίδες συγκεκριμένη φυλής που ηταν και όμορφες .

Χαρακτηριστικά παρατηρούσε την ίδια εποχή ο ιησουίτης Carayon ότι αρκετοί Τούρκοι της Χαλκίδας μιλούσαν ελληνικά, γιατί ήταν παιδιά ελληνίδων μητέρων.Μία ιδέα για την τρομακτική αυτή αιμορραγία του ελληνισμού μάς δίνουν οι κατάλογοι εξισλαμισμών ορισμένων τουρκικών αρχείων, που έχουν διασωθεί και οι οποίοι αναφέρονται μόνο στους τελευταίους αιώνες,οπότε οι συνθήκες της ζωής των ραγιάδων είχαν κάπως βελτιωθεί και οι πιέσεις των κατακτητών δεν είχαν τον τρομοκρατικό χαρακτήρα των πρώτων αιώνων.

Ο πολύ αξιόπιστος Σικελός περιηγητής X. Scrofani μας πληροφορεί ότι στα τέλη του 18ου αιώνα ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Πελοποννήσου σχεδόν διπλασιάζεται: περίπου 180.000 χριστιανοί, 50.000 μουσουλμάνοι και 20.000 Εβραίοι.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ (devshirne) το δεύτερο από τους ίδιους ίδιας ράτσας έγινε το 1945-1950
Το παιδομάζωμα γινόταν στην αρχή, φαίνεται, κάθε πέντε χρόνια και στρατολογούσαν το ένα πέμπτο των παιδιών, κατόπιν όμως κάθε τέσσερα, τρία, δύο ή και κάθε χρόνο, ανάλογα με τις πολεμικές ανάγκες των Οθωμανών. Η λέξη «παιδομάζωμα» αναφέρεται για πρώτη φορά στα 1675.

Απροσμέτρητη ήταν η θλίψη και η ηθική συντριβή των γονέων και των άλλων συγγενών, θυμάτων του παιδομαζώματος. Ακόμη ίσως ψάλλουν στην Ήπειρο αυτό το τραγούδι:

«Ανάθεμά σε, βασιλιά, και τρις ανάθεμά σε,
με το κακό οπόκαμες, και το κακό που κάνεις.
Στέλνεις, δένεις τους γέροντας, τους πρώτους τους παπάδες
να μάσης παιδομάζωμα, να κάμης γενιτσάρους.
Κλαίν’ οι γοναίοι τα παιδιά, κ’ οι αδελφές τ’ αδέλφια,
κλαίγω κ’ εγώ και καίγομαι και όσο θα ζω θα κλαίγω. Πέρσι πήραν τον γιόκα μου, φέτο τον αδελφό μου». Η ψυχολογική αυτή κατάσταση δεν ήταν και πολύ δύσκολο να σπρώξει τους ραγιάδες στον φόνο των Τούρκων υπαλλήλων και στην ανταρσία, όπως έγινε στην Αλβανία το 1565 και στην Νάουσα το 1705.

400 χρονιά πέρασαν έτσι: Σύμφωνα με τον Λόρδο Βύρωνα, η Ελλάδα, αν και «θλιβερό απομεινάρι περασμένων μεγαλείων», παρέμενε ‘ιερή γη’. Συνώνυμο της ομορφιάς, της αλήθειας, της λογικής και της ελευθερίας απ’ τη μία αλλά και σπιλωμένη από το μίασμα του τουρκικού πολιτισμού!! απ’ την άλλη.Στις περισσότερες ταξιδιωτικές αφηγήσεις του 18ου και 19ου αιώνα και περιγραφές της εποχής διαφαίνεται πως η συνάντηση με τους σύγχρονους κατοίκους της αρχαίας Ελλάδας προκαλεί από αμηχανία έως δυσφορία.

Έρχεται σημερα ο καθε πρακτορας που παριστάνει τον γενετιστή και λέει για καθαρό ελληνικό DNA (!)

Tα σύγχρονα χαρέμια ο χώρος της μόδας τηλεόρασης και όλα τα σχετικά:

Δεν είναι μονο αυτά όμως, οι απόγονοι των κατακτητών(ξεχωρίζουν από τον ύπουλο και πονηρό χαρακτήρα τους μεταξύ άλλων) δηθεν απόγονοι των αρχαίων συνεχίζουν να παίρνουν της ίδιες συγκεκριμένη φυλής που ειναι και καλές(λόγο γένους) για γυναίκες τους και αφήνουν τις ακάθαρτες και σκάρτες ψευδό-απόγονες των αρχαίων για τους άλλους!

Το παρόν αρθρο εξηγεί γιατί επικρατεί αυτό το μπάχαλο και γιατί δεν έχουν την "λογική" των αρχαίων πολλοί γιαυτό εξάλλου ειναι μαζεμένοι σε καθεστωτικές σελίδες, και καταρρίπτει μια προπαγάνδα που επικρατεί απο μασονικούς κύκλους περί καθαρό ελληνικού DNA, μεταξύ άλλων εξηγεί γιατί συμπεριφέρονται έτσι πολλοί δηθεν απόγονοι των αρχαίων σε όλους τους τομείς και στην κοινωνία που ούτε καν έχουν διανοηθεί οι περισσότεροι και οποιος δήθεν γενετιστής πράκτορας λέει κάτι αντίθετο να στείλει μήνυμα να καταρρίψει όλα αυτά,και δεν μας άφορα πόσους τίτλους έχει ακομα και να ειναι καθηγητής σε πανεπιστήμια τους ξέρουμε όλους αυτούς που παριστάνουν τους κάποιους και τους σούπερ Έλληνες! καθώς και ποιοι τους προωθούν για να λένε τις προπαγανδες τους δηθεν ως ειδικοί, αξίζει να σημειωθεί ότι μονο ενα 50% έχει την ομάδα αίματος των αρχαίων, τι λενε γιαυτό οι δήθεν ειδικοί με τις περγαμηνές ? ανακαλύψαμε τον τροχό? η ειναι όλοι τους εγκάθετοι και χρήσιμοι ηλίθιοι?

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications