Ο θρύλος της Ατλαντίδας κρύβει ένα τρομερό μυστικό! όταν εγκάθετοι και ηλίθιοι έχουν λόγο!
Ο θρύλος της Ατλαντίδας κρύβει ένα τρομερό μυστικό! όταν εγκάθετοι και ηλίθιοι έχουν λόγο!

Τι πιο εύκολο να δημιουργήσεις ιστοσελίδες και να τις επανδρώσεις με ορδές χρήσιμων ηλίθιων, βάζοντας τέτοιους ως αρθρογράφους ξέρεις ότι θα λένε ότι τους έχει μάθει, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, όπως και να τους χρηματοδοτείς να γράφουν βιβλία..

Πρόσφατα έβγαλαν fake news και μύθος η καταγωγή των Ελλήνων από το Σείριο(?) ...( πινακίδα του Ιδαλίου) με απόδειξη μια μετάφραση των αρχαίων κείμενων από σελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων! δηλαδή η "απόδειξη" ότι ειναι μύθος ειναι από το ίδιο το σύστημα! και όμως.... Το γεγονός ότι ο άνθρωπος δεν έχει πρόγονο στην Γη προφανώς και δεν κάνει εντύπωση σε κανένα από αυτούς τους ηλίθιους που πιστεύουν ότι ο άνθρωπός ειναι απο μαϊμούδες όπως του λέει το σύστημα, άσχετα που μαϊμούδες υπάρχουν ακόμα και εδω και 2000 χρονιά κανένα ζώο δεν άλλαξε !

Όπως έγραφε και ένας ελληνόφωνος αραβικής ράτσας(με καθαρό ελληνικό DNA) σε εγκάθετη σελίδα : αυτό δεν μας το έμαθαν στο σχολείο άρα ειναι fake news και θεωρίες συνωμοσίας! αγαπημένες λέξεις ηλίθιων όπως και το μύθος! και θέλουν να λέγονται και απόγονοι των αρχαίων, βασικά δεν ειναι απόγονοι των αρχαίων γιαυτό και υιοθετούν ότι τους λέει το σύστημα! όσοι δεν ερευνούν τέτοια θέματα άπλα δεν ειναι απόγονοι των αρχαίων ειδικά αυτοι που τα θεωρούν βλακείες έτσι άπλα! και ασχολούνται με ποδόσφαιρο και ένα σορό καθεστωτικές ηλιθιότητες σε όλη τους την ζωή!

Σε ενα post ένας ηλίθιος συνδυάζει τους "κακούς άτλαντες" με τους "κακούς ναζι"!

Ο Χίμλερ ταυτίστηκε με την αρνητική όψη του μύθου της Ατλαντίδας. Γιατί, ως προς αυτό το σημείο, ο Πλάτωνας είναι σαφής. Όσο οι Άτλαντες ακολουθούσαν το δρόμο της δικαιοσύνης και τιμούσαν τον όρκο τους ότι δεν θα παραβούν κανένα γραπτό νόμο εκούσια, ότι δεν θα διοικήσουν και δεν θα υπακούσουν σε κανένα αρχηγό ή βασιλιά, παρά μόνο αν οι προσταγές του ήταν σύμφωνες με τους νόμους του θεού Ποσειδώνα που ήταν ο πατέρας τους, η πολιτεία τους ευημερούσε και προόδευε. (Κριτίας, 120-121).

Όταν όμως απέκτησαν μεγάλη δύναμη, μεθυσμένοι από τον πλούτο και την ισχύ, άρχισαν να συμπεριφέρονται άσχημα. Κατόπιν, αφού όλα τα βασίλεια της Ατλαντίδας ενώθηκαν σε μια δύναμη, επιχείρησαν να κατακτήσουν όλους τους ανθρώπους, αρχής γενομένης από την Ευρώπη, στην οποία επιτέθηκαν για να την καταλάβουν. Εκεί όμως ήρθαν αντιμέτωποι με στρατό υπό την ηγεσία των Ελλήνων. Ο στρατός αυτός, από λαούς που δεν είχαν ακόμη υποδουλωθεί, νίκησε τους εισβολείς και πέτυχε να απελευθερώσει όλους τους άλλους που κατοικούσαν μέσα από τις Ηράκλειές Στήλες.

Ύστερα όμως από καιρό έγιναν μεγάλοι σεισμοί και πλημμύρες και, μέσα σε ένα φοβερό μερόνυχτο, η γη κατάπιε τους στρατούς των Ατλάντων και των Ελλήνων, ενώ η Ατλαντίδα καταποντίστηκε στη θάλασσα. (Τίμαιος, 25-26).

Και βάζει και αυτό μεταξύ άλλων ηλιθιοτήτων:

Οι δυνάμεις του σκότους μαθαίνουν από τις ήττες τους και εξελίσσονται κι αυτές, εφαρμόζοντας νεωτεριστικές μεθόδους. Αντί του αστραπιαίου πολέμου, έχουν επιλέξει την αργή διείσδυση σε κράτη και έθνη, χρηματοδοτώντας, διαφθείροντας, εξαγοράζοντας, σαν την ασθένεια ή το δηλητήριο που αργά αλλά σταθερά διεισδύει στον οργανισμό με σκοπό να τον εξοντώσει. Το "εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού" που λένε όλοι οι ελληνόφωνοι ξέχασε να γράψει!και την Τροία Μύθο την είχαν κάνει μέχρι που αυτοί που "έτρωγαν Βελανιδιά" συμφωνα με την προπαγάνδα τους, την ανακάλυψαν!

Δεν ξέρεις αν ειναι πράκτορες που γράφουν αυτές τις ηλιθιότητες η άπλα χρήσιμοι ηλίθιοι! κάποιοι άλλοι εγκάθετοι δήθεν ερευνητές λένε ότι η Ατλαντίδα ηταν στην μεσόγειο και ότι ειναι η Σαντορίνη για να αποπροσανατολίσουν.. Όταν ο Πλάτων μιλάει ότι βρίσκεται «πέρα από τις Ηράκλειες στήλες» κάπου στον ατλαντικό,και τα τσιράκια του συστήματος μιλάνε για μεσόγειο!

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications