Μήπως θέλουν να φτιάξουν αποικία στον Άρη αυτοί που τον κατέστρεψαν αφού καταστρέψουν την Γη?
Μήπως θέλουν να φτιάξουν αποικία στον Άρη αυτοί που τον κατέστρεψαν αφού καταστρέψουν την Γη?

Μετά από πολλές δεκαετίες μελετών στον κόκκινο πλανήτη, οι επιστήμονες τώρα λένε την πραγματικότητα παραδέχονται ότι ύπαρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα ότι ένας αστεροειδής ή κομήτης άλλαξε τον Κόκκινο Πλανήτη εντελώς!

Σε σύγκριση με τον πλανήτη Γη, ο Άρης έχει πολλούς κρατήρες πρόσκρουσης που δεν είναι παράξενο, δεδομένου ότι ο Άρης είναι σε πολύ δυσάρεστη θέση στο ηλιακό μας σύστημα, ακριβώς δίπλα στη ζώνη των αστεροειδών. Λόγω αυτής της πορείας ο Άρης βομβαρδίζεται συνεχώς με αστεροειδείς, σε αντίθεση με τη Γη, ο Άρης δεν έχει φεγγάρι για να το προστατεύσει από τους αστεροειδείς ούτε ατμοσφαίρα η ειναι πολύ αραιή.

Το κύριο ερώτημα είναι : πιθανό πολύ πριν από την απώλεια της ατμόσφαιρας, ο Άρης είχε ζωή;
Ακόμα και δυνητικοί πολιτισμοί που κάποτε ονόμαζαν το κόκκινο πλανήτη "σπίτι τους"; Εάν αυτό είναι συνέβη, τότε από πού προήλθε ο Αρειανός πολιτισμός; και το σημαντικότερο είχε επιβιώσει; Μήπως ενδεχομένως να ξέφυγαν προς άλλο πλανήτη; τότε αυτό σημαίνει ότι ο Άρης θα μπορούσε να συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη Γη;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά ερωτήματα που δεν θα απαντηθούν.
20, Ιουλίου, 1976 - μετά από ένα ταξίδι δέκα μηνών από τη Γη, το Viking θα φθάσει στον προορισμό του, στον κόκκινο πλανήτη. Οι εικόνες του Viking που έστειλε πίσω στη Γη ήταν καταπληκτικές, μερικές από τις εντυπωσιακές εικόνες έδειξαν ότι ο Άρης δεν ήταν διαφορετικός από τη Γη. Πολλές περιοχές στον Άρη μοιάζουν με μέρη στη Γη, όπως η κοιλάδα του θανάτου.

Ο Δρ Levin Gil σχεδίασε μία από τις δοκιμές στο ανιχνευτή του Viking, ένα σχετικά απλο τεστ, οι μικροοργανισμοί αναπνέουν όπως εσείς ή εγώ ή οτιδήποτε άλλο, και εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα.Στην NASA πήραν ένα μικρό δείγμα απο Αρειανό χώμα, το τοποθέτησαν μέσα σε ένα μικρό δοχείο, και το δοχείο αυτό σε μια εβδομάδα είχε ενδείξεις, «φυσαλίδες» εντός του σωλήνα. Η δοκιμή για ζωή στον Άρη ήταν θετική - αυτό ήταν τεράστια είδηση!

Αλλά εδώ είναι το αστείο / προβλέψιμο απο την NASA, ενώ αυτή η δοκιμή είχε στείλει θετικό αποτέλεσμα ζωής, άλλες δοκιμές με διαφορετικά κριτήρια (άγνωστα) είχαν αρνητικό αποτέλεσμα (ίσως σκόπιμα). Οι άνθρωποι στην NASA ήταν πολύ προσεκτικοί στο θέμα αυτό και επέλεξαν να πουν: Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ζωής στον Άρη"!!!.

Πολλοί κορυφαίοι επιστήμονες έχουν προτείνει ότι ο Άρης μπορεί να είχε μια ατμόσφαιρα πολύ παρόμοια με τη γήινη ατμόσφαιρα, και που καταστράφηκε περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Ορισμένοι έχουν επίσης δηλώσει ότι θα μπορούσε να είχε καταστραφεί απο κάποιο είδος όπλου που κατέστρεψε αυτόν τον πλανήτη,πυρηνικά όπλα, όπως έχουμε εδώ στη Γη!

Στο πρόσφατο παρελθόν διηγούνται την πιθανότητα ότι ο πολιτισμός που κατοικούσε κάποτε στον Άρη, είναι πολύ πιθανόν να κατέφυγε στη Γη.

Μήπως θέλουν να φτιάξουν αποικία στον Άρη αυτοί που το κατέστρεψαν αφού καταστρέψουν την Γη?

Πράγματι, μια "προφητεία" προειδοποίηση έλεγε: αν κερδίσουν τότε η Κορώνα του θα είναι ο Χορός του Θανάτου της Ανθρωπότητας, τότε αυτός ο Πλανήτης θα είναι άδειος σαν πριν από εκατομμύρια χρόνια από αυτόν τον αιθέρα (κάποιος γνωστός μύστης που ήξερε πολλά). Και ήδη έφτιαξαν τους κατευθυντήριους λίθους της Τζώρτζια...Τα πιο ανησυχητικά μηνύματα που γράφει ειναι: 1: Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. 2: Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής. 3 Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση..

Χρησιμοποιούν την τεχνολογία που δεν ανακάλυψαν αυτοί προς όφελος τους, και ειναι πιθανό με αυτή την τεχνολογία να ήρθαν στην Γη πριν 2000 η 3000 χρονιά και μετά το πόλεμο άρχισαν όλα από την αρχή, από τότε παλεύουν να κατακτήσουν την Γη,ο νοών νοείτω.... Και οπού βλέπετε έρημο στη Γη, είχαν πέσει πυρηνικά όπλα ,κανεις δεν το εχει καταλάβει όπως φαίνεται.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications