Τρόμος στα Χανιά: Μητέρα καταγγέλλει απόπειρα αρπαγής του παιδιού της
Τρόμος στα Χανιά: Μητέρα καταγγέλλει απόπειρα αρπαγής του παιδιού της

Ενώ παρόμοια περιστατικά έχουν απασχολήσει τις αρχές και στο κοντινό παρελθόν όταν άγνωστος προσέγγισε δύο παιδιά και δελεάζοντάς τους με διάφορους τρόπους προσπάθησε να τα πείσει να τον ακολουθήσουν.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χτες το μεσημέρι η καταγγελία μιας μητέρας περί παραλίγο αρπαγής του ίδιου της του παιδιού.

Σύμφωνα με τη μητέρα και τη δημόσια ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το μεσημέρι της Πέμπτης, δύο άτομα, τα οποία βρίσκονταν μέσα σε όχημα, προσπάθησαν να απαγάγουν ένα αγοράκι, την ώρα – μάλιστα – που εκείνο γύριζε στο σπίτι του από το σχολείο.

Η γονείς του ανήλικου μαθητή πραγματοποίησαν καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων για το περιστατικό, με τις Αστυνομικές Αρχές να ερευνούν το βάσιμο της καταγγελίας.

Πάντως, παρεμφερή περιστατικά έχουν αναστατώσει την Κρήτη και στο πρόσφατο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το Νοέμβριο του 2018 μητέρα κατήγγειλε πως άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο προσπάθησαν να επιβιβάσουν στο όχημά τους το παιδί και το ανιψάκι της, στην περιοχή Σταυράκια στο Ηράκλειο.

Ενώ, λίγες ημέρες αργότερα, σε χωριό των Χανίων, διαφορετική μητέρα ανέφερε πως άγνωστος, ο οποίος επέβαινε σε όχημα, πλησίασε τα παιδιά της και προσπάθησε να τα επιβιβάσει στο όχημά του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications