Μυστήριο με θάνατο γνωστού μοντέλου - Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της
Μυστήριο με θάνατο γνωστού μοντέλου - Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Ένα γνωστό μοντέλο της Αυστραλίας βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά της ημέρες μετά που σταμάτησε να απαντά σε μηνύματα επικοινωνίας από φίλους.

Την Κυριακή το απόγευμα η αστυνομία κλήθηκε να σπεύσει στη διεύθυνση του σπιτιού της Αναλίζ Μπρακένσιεκ (Annalise Braakensiek) στο Σύδνεϋ στο Σίδνεϊ, όταν οι γνωστοί της ανησύχησαν αφού την αναζητούσαν από την Πέμπτη.

Η 46χρονη είχε δημοσιεύσει μια σειρά κρυφών μηνυμάτων στο Instagram τις εβδομάδες πριν από το θάνατό της, συμπεριλαμβανομένου ενός που έλεγε «όλα φαίνεται να είναι στριμμένα και ανάποδα αυτή τη στιγμή».

Στην ίδια λεζάντα φωτογραφίας στις 14 Δεκεμβρίου, έγραψε: «Οι προκλήσεις της ζωής έγιναν βαθιές, σκοτεινές, δύσκολες, απαιτητικές και κατώτατα ταπεινώδεις τον τελευταίο καιρό».

Η γκουρού υγιεινού τρόπου ζωής και σχεδιάστρια κοσμημάτων ανέφερε πως ήταν ένα «δύσκολο έτος», αλλά ανυπομονούσε να ξεκινήσει το 2019 και αγόρασε ένα νέο σπίτι.

Σε μια άλλη ανάρτησή της, στην οποία μίλησε ως πρεσβευτής φιλανθρωπίας πρόληψης αυτοκτονίας, έγραψε: «Σας ευχαριστώ από το βάθος της καρδιάς μου σε όλους εσάς που με βοήθησα με τα σκοτεινά μου σύννεφα. Τώρα είμαι αρκετά ισχυρή για να βοηθήσω τους αγαπημένους μου που δυστυχώς δεν είναι στην καλύτερη θέση τώρα, αλλά θα το ξεπεράσουμε αυτό».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της Αναλίζ δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος.

Τον Απρίλιο, χώρισε από τον σύζυγό της Danny Goldberg μετά από 16 χρόνια μαζί.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications