Μια συνομιλία με έναν 3000 χρονών άντρα, ο οποίος ζει στη Γη στο ανθρώπινο σώμα !!
 Μια συνομιλία με έναν 3000 χρονών πατέρα, ο οποίος ζει στη Γη στο ανθρώπινο σώμα !!

Εικόνα από τη ταινία "Prometheus" , σημείωση το παρακάτω άρθρο δεν ειναι για όλους, η ίδια η κατανόηση πολλών δεν φτάνει σε αυτά τα επίπεδα απο κατασκευής τους με αποτέλεσμα να τα χλευάζουν.

Αυτή η ιστορία δημοσιεύτηκε σε μια ιστοσελίδα για θεάσεις UFO για επαφές με εξωγήινους διάφορων φύλων στις Ηνωμένες Πολιτείες (κρατούμε ανωνυμία της ιστοσελίδας διότι οι συμμορίτες πολεμούν ανεξάρτητες φωνές).

Το καλοκαίρι του 1997, μια φίλη μου από το Σικάγο, μίλησε για έναν άντρα. Περιέγραψε τη συνάντησή της με έκπληξη με τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος αποκαλούσε τον εαυτό του Eugene Randall. Η γυναίκα από τις Φιλιππίνες ήταν πολύ ανοιχτή και φιλική, της άρεσε πάρα πολύ ο άνθρωπος και τον κάλεσε σε οικογενειακή γιορτή. Μετά από αυτό, ο κ. Randall επισκέφθηκε το σπίτι αυτής της γυναίκας και της οικογένειά της πολλές φορές. Και μια μέρα της είπε ότι στην πραγματικότητα δεν είναι άνδρας και ήρθε από άλλο κόσμο.

Και το πραγματικό του όνομα είναι ο Shimikus Etua. Σύμφωνα με αυτή τη γυναίκα, ο κ. Shimikus Etoyu είναι έτοιμος να αποκαλύψει σε όποιον μπορεί να δεχτεί και να πιστέψει την αλήθεια, και θέλησα να τον γνωρίσω . Λίγες μέρες αργότερα έλαβα μια κλήση από αυτόν και είχαμε μια συνάντηση.

1) Η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε από τη φωνή του ήταν ότι ήταν ένα πολύ σοβαρό και σεβαστό πρόσωπο, θα έλεγα σαν καθηγητής. Ήταν πολύ ήρεμος. Δεν υπήρχαν συναισθήματα στη φωνή του, δεν υπήρχε ενθουσιασμός ή κάτι τέτοιο. Απάντησε σχολαστικά στα ερωτήματά μου.

2) Είπε ότι προήλθε από ένα πλανητικό σύστημα που δεν απέχει πολύ, το οποίο ονομάζουμε Βόρειος πολικός αστέρας,(διεθνώς Polaris) του αστερισμού Μικρή Άρκτος. Σύμφωνα με τον ίδιο, έφτασε στη Γη σε ένα από τα τεράστια "μητρικά" σκάφη και γεννήθηκε απευθείας σε αυτό το σκάφος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

3) Εκτιμά την πραγματική του ηλικία σε 3 χιλιάδες Χρόνια. 4) Όταν ρώτησα αν ο πολιτισμός του πίστευε σε ένα ανώτερο ον (στον Θεό), απάντησε καταφατικά. Τότε είπε ότι υπήρξε μια εποχή που ο λαός του δεν συμπεριφέρθηκε πολύ καλά, ή μάλλον πολύ θυμωμένος, και κατέστρεψε άλλους πολιτισμούς. Ωστόσο, πολύ πριν από την πτήση σου στη Γη, ο "ιερέας" του σκάφους άρχισε να διδάσκει στον καθένα να είναι καλός.

5) Είπε ότι ο πολιτισμός του ανησυχεί πολύ για την πορεία της αυτοκαταστροφής, την οποία ακολουθεί τώρα η ανθρωπότητα και ότι ήθελαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αναπτυχθούν πνευματικά και συνειδητά. Όταν ρώτησα πώς μας βλέπει τους ανθρώπους η φυλη σας, ο Shimikus σιωπά για μια στιγμή και στη συνέχεια είπε: «ως πρωτόγονες φυλές».

6)Είπε ότι η φυλή τους υπάρχει στη Γη στα σώματα ανθρώπων. 7)Τον ρώτησα πόσοι εκπρόσωποι του λαού του ζουν στη Γη. Είπε ότι ειναι περίπου 8 χιλιάδες.

8) Η φυλή τους ανησυχεί ιδιαίτερα για τη χρήση της πυρηνικής ενέργειας. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η ενέργεια είναι πολύ επιβλαβής για τον κόσμο και ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πραγματικά την ουσία αυτής της ενέργειας, ανησυχούσε επίσης για τους πολέμους και τα χημικά όπλα.

9) Απάντησε στην ερώτηση για την κιβωτό του Νώε, είπε ότι ο κατακλυσμός προήλθε από γεγονός ότι ένα από τα σκάφη τους έπεσε στην περιοχή της Αντάρτικης και αυτό προκάλεσε λιώσιμο του πάγου και την μεγάλη πλημμύρα.

10) Είπε ότι μεταξύ των εκπροσώπων του λαού του και του λαού της γης μπορεί να ύπαρξη όχι μόνο η φιλία, αλλά και η σ@ξουαλική επαφή. Τέτοιες περιπτώσεις έγιναν και ως αποτέλεσμα γεννήθηκαν μωρά-υβρίδια. Σύμφωνα με αυτόν, αυτή η γυναίκα από τις Φιλιππίνες ήταν ένα τέτοιο υβρίδιο.

11)Τον ρώτησα αν υπάρχουν άλλες εξωγήινες φυλές στη Γη. Απάντησε ότι υπάρχουν και ότι ορισμένες από αυτές τις φυλές ειναι πολύ επιθετικές. Ενώ οι άνθρωποι της φυλής του θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους της Γης, οι άλλες φυλές απαγάγουν ανθρώπους και διεξάγουν βάναυσα πειράματα.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Οι φιλιππινεζοι τι θεωρουνται; λαος υβριδιο η εχουν καθαρο αιμα(δεν ξερω απο που..)

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications