Κέρδισε αυτοκίνητο και δεν το ήθελε?? Αν ειναι αληθινό και οχι στημένο τότε τα πράγματα ειναι πολύ τραγικά
Κέρδισε αυτοκίνητο και δεν το ήθελε?? Αν ειναι αληθινό και οχι στημένο τότε τα πράγματα ειναι πολύ τραγικά

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που του συνέβαιναν στον αέρα και σίγουρα δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε και οι τηλεθεατές.

Η κλήρωση έγινε on air και η τυχερή, Χριστίνα Ράπτη από τα Φιλιατρά, βγήκε στο τηλέφωνο. Σε αυτό το σημείο ήταν που τα πράγματα άρχισαν να βγαίνουν εκτός ελέγχου. Όταν ο Νίκος Μουτσινάς την ενημέρωσε πως κέρδισε το αυτοκίνητο, η τηλεθεάτρια μάς άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

«Άι στο δια…ο! Άι στο δια…ο ρε! Βρίζω βρίζω! Ρε, σοβαρολογείτε; Δεν οδηγώ! Άκου να σου πω, εγώ έστειλα μήνυμα για να πάρα κανά κινητό και τελικά βρέθηκε αυτό.

Δεν οδηγώ ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου. Αν γουστάρετε -δεν κάνω πλάκα- μπορείτε να κάνετε κλήρωση να το δώσετε κάπου αλλού.

Είμαι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, στο Παρίσι ρε! Χέσ.. το κινητό, δεν με ενδιαφέρει!», αναφώνησε η Χριστίνα και στο πλατό τα εγκεφαλικά έπεφταν απανωτά.

Πηγή: zappit.gr

Αν δεν ηταν δικιά τους τότε μιλάμε οτι ανάμεσα μας κυκλοφορούν άτομα ένα βήμα πριν την νοητική υστέρηση, που έχουν και "άποψη" και επίσης ψηφίζουν και έχουν και πτυχία και θεωρούνται μορφωμένοι και έξυπνοι.....

 

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications