Η αστυνομία φυλάει όσους ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών
Η αστυνομία φυλάει όσους ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών

Ενίσχυση των μέτρων φύλαξης βουλευτών που υπερψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών αποφάσισε η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Αφορμή είναι η ένταση που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διήμερο κοντά σε κατοικίες βουλευτών, ειδικά στην βόρεια Ελλάδα. Νεότερο παράδειγμα είναι τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες βράδυ έξω από το σπίτι της βουλευτού Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα, κατά τα οποία συνελήφθησαν εννέα άτομα.

Πέραν των αστυνομικών που φρουρούν καθημερινά τους πιθανούς στόχους εξετάζεται το ενδεχόμενο να δρομολογηθούν και περιπολίες κοντά σε βουλευτικά σπίτια.

Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. έχουν προκαλέσει επίσης περισσότερα 30 απειλητικά μηνύματα που έχουν λάβει μέλη του κοινοβουλίου αναφορικά με την συμφωνία για το ονοματολογικό. Σε κάποιες περιπτώσεις οι δράστες διατυπώνουν απειλές ακόμα και για την ζωή των βουλευτών.

Η συμφωνία υπερψηφίστηκε με 153 «Ναι», Τα 145 προήλθαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συν οκτώ βουλευτές που συνεργάζονται με Το Ποτάμι, εξελέγησαν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ή προέρχονται από την ΔΗΜΑΡ.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications