Δεν θα ειναι καθόλου Happy New Year! Ο πλανήτης υποδέχεται το 2019  δείτε τι θα γίνει στην Ελλάδα
Δεν θα ειναι καθόλου Happy New Year! Ο πλανήτης υποδέχεται το 2019  δείτε τι θα γίνει στην Ελλάδα

Ο εκφυλισμός θα συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς σε όλους τους τομείς, σε αυτο βοηθούν και διάφορες σελίδες αποχαύνωσης που έφτιαξαν γιαυτό το λόγο αλλα και για μαζέψουν σε αυτές όλους αυτούς που διάβαζαν ανεξάρτητες πήγες..

Το 2017 έδωσαν εντολή σε facebook google να σαμποτάρει ανεξάρτητες πήγες εξάλλου, και ενώ πριν 2-3 χρονιά υπήρχαν ενα σορό σελίδες blog που βαζουν σε σκέψη την μάζα σήμερα οι περισσότερες έχουν κλείσει και μάζεψαν τον όχλο σε σελίδες τύπου ti les twra funpage και λοιπες τέτοιες σελίδες αποχαύνωσης.

Έκτος απο αυτές όλες οι καθεστωτικές σελίδες έχουν άνοδο που σημαίνει ότι η μαζα δεν ερευνά και τρώει σανό αμάσητο , ακόμα και κρυφό-σελίδες του ΣΥΡΙΖΑ άνοδο έχουν,με άλλα λογία ακόμα και από το ίντερνετ βλέπεις την ηλιθιότητα που επικρατεί, έχουν στην πρώτη θέση σελίδες του συστήματος και τους χειραγωγούν και δεν το καταλαβαινουν, πάντως εμείς μεσώ ίντερνετ είδαμε πως λειτουργεί το μασονικό καθεστώς καθώς και ποιες σελίδες ανήκουν σε αυτούς που έχουν μέχρι και μασονους ως αρθρογράφους. Τους ενοχλεί ακόμα και να σκέφτεσαι βάση κοινής λογικής....

Οι συμμορίτες θα συνεχίζουν να καλύπτουν εγκλήματα λαθρο οπού ειναι εφικτό και να μαγαρίζουν το ίντερνετ με ψέμματα και προπαγάνδες.

Έκτος ίντερνετ : H έγκληματικότητα θα αυξηθεί αφού αυξάνονται τα αγρίμια και τα εγκληματικά στοιχειά, η παρακμή θα συνεχίζει να σκεπάζει την χώρα σε όλους τους τομείς ληστείες δολοφονίες θα έχουν αύξηση .

Νέοι φόροι σε ελεύθερους επαγγελματίες ώστε να γίνουν όλοι εργάτες δικών τους εταιριών, αύξηση κατώτατου μισθού τώρα που έχουν μπει παντού νέοι άποικοι μην παίρνουν ψίχουλα και οι νεοελληνες νομίζουν ότι το κάνουν για αυτούς! επίσης νέοι άποικοι θα επανδρώσουν ακομα και θέσεις κλειδιά, βάζοντας αυτούς ξέρεις ότι θα λένε ότι τους έχει μάθει.

Θα αναγκαστούν να ρίξουν και άλλο τις λεγόμενες βάσεις στα σχολειά λόγο της δραματικής μείωσης της νοημοσύνης στην μάζα ακόμα περισσότερο, αν και τα σχολεία ήδη έτσι όπως τα έχουν κάνει βγάζουν πρόβατα.

Θα κλείσουν και άλλα μαγαζάκια και η χώρα θα γίνει σαν τριτοκοσμική οχι ότι δεν ειναι ήδη άλλα λέμε.

Οι ελληνόφωνοι αντρες θα συνεχίζουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και να κάνουν σαν άγρια ζωα του δάσους (και που να ήξεραν ποιοι καθιέρωσαν το ποδόσφαιρο ώστε να ασχολούνται με αυτό αντί με αλλα σοβαρά θέματα η να ερευνούν ) οι δε γυναίκες θα συνεχίζουν να βλέπουν τηλεόραση μετά μανίας για το πως θα γίνουν καλύτερες .....!

Και τοτε θα λένε όλοι το γνωστό: Κάθε πέρσι και καλύτερα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications