Επιτέθηκαν με μολότοφ στο σπίτι της ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ Τζάκρη στα Γιαννιτσά
Επιτέθηκαν με μολότοφ στο σπίτι της ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ Τζάκρη στα Γιαννιτσά

Aγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στην πίσω πλευρά του σπιτιού της Τζάκρη, προκαλώντας σημαντικές φθορές

Όπως μετέδωσε ο ενημερωτικός ιστότοπος thestival.gr, άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στα Γιαννιτσά. Από την ρίψη μολότοφ προκλήθηκαν σημαντικές υλικές φθορές, αλλά δεν υπήρξε τραυματισμός.

Εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι οι γονείς ο σύζυγος και το ανήλικο παιδί της βουλευτού. Μετά την επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

«Χτενίζουν» την περιοχή για τους δράστες

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες του τμήματος ασφαλείας Πέλλας για τον εντοπισμό των δραστών που νωρίτερα απόψε επιτέθηκαν με 4 μολότοφ στην οικία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, Θεοδώρας Τζάκρη, στα Γιαννιτσά.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ και αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, φθάνοντας στο σημείο, επρόκειτο για 4 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν στην πίσω πλευρά του σπιτιού-«στόχου», προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώνουν μαρτυρίες περιοίκων που ενδεχομένως αντιλήφθηκαν τους δράστες, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications