Φόβο και τρόμο προκαλεί ο «δράκος» των Χανίων
Φόβο και τρόμο προκαλεί ο «δράκος» των Χανίων

Οι ανατριχιαστικές εικόνες από το βίντεο κλειστού κυκλώματος της κάμερας ασφαλείας της πολυκατοικίας όπου χτύπησε δυο φορές ο «δράκος» των Χανίων, ίσως διαφωτίσουν τις αρχές σχετικά με την ταυτότητα του μικρόσωμου άντρα που έχει σκορπίσει τον φόβο και τον τρόμο τους τελευταίους μήνες στη Νέα Χώρα Χανίων.

Ο επίδοξος βιαστής με τα βαθουλωμένα μάγουλα και το μούσι (όπως περιγράφουν τα θύματα), φαίνεται να επιτίθεται με βιαιότητα στην ανυποψίαστη κοπέλα και να την ξυλοκοπάει, ενώ εκείνη αντιδρά σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να φύγει τρέχοντας.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Δεκεμβρίου και η 26χρονη κοπέλα είχε δεχτεί την επίθεση του επίδοξου βιαστή ο οποίος την είχε χτυπήσει στο στόμα και το πίσω μέρος του κεφαλιού της τραυματίζοντάς την ελαφρά, όμως άρχισε να ουρλιάζει σηκώνοντας στο πόδι όχι μόνο την πολυκατοικία αλλά ολόκληρη τη γειτονιά.

Τον ίδιο εφιάλτη έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής και μία άλλη ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας στη Νέα Χώρα!

Η φοιτήτρια είχε ζήσει στιγμές τρόμου τη στιγμή που είχε ανοίξει την εξώπορτα, αλλά και αυτή κατάφερε να ξεφύγει από τον επίδοξο βιαστή που το έβαλε στα πόδια.

Με βάση τις λεπτομερείς περιγραφές που έδωσαν οι δύο κοπέλες, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications