Δολοφονία στην Κέρκυρα: «Πήρα τον λοστό και θόλωσα» είπε ο πατέρας

Όταν φεύγεις από το σπίτι για αφγανό αλλα Χριστούγεννα γιοκ! τότε γυρίζεις στους δικούς σου για Χριστούγεννα ενώ τους έχεις γραμμένους!.... οπως φαίνεται ο αφγανός την έκανε ότι ήθελε, και έλεγχε τα πάντα αφού εδώ λεει ότι έβλεπε μέχρι και πότε μπαίνει στο ίντερνετ...

Στις 11:35 το πρωί του Σαββάτου ο 52χρονος καθ' ομολογία παιδοκτόνος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας πρωτοδικών Κέρκυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του για τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του, δήλωσε μεταμελημένος και συνειδητοποίησε το μέγεθος της τραγωδίας που προκάλεσε. Είπε μάλιστα ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη και «δεν επιδιώκω αναγνώριση ελαφρυντικών για την πράξη μου».

Υποστήριξε ότι στο παρελθόν δεν είχε ασκήσει ούτε σωματική ούτε ψυχολογική βία στην κόρη του και όλα αυτά τα χρόνια που τη μεγάλωνε, στάθηκε πραγματικά και ως πατέρας στο πλευρό της. Έχασα Τα λογικά μου όταν άρπαξα τον λοστό, υποστήριξε και δεν έλεγχε τις πράξεις του. Ο κατηγορούμενος αιτήθηκε ψυχιατρική εξέταση για να διερευνηθεί η ψυχική και πνευματική του υγεία.

Ο 52χρονος, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Το κορίτσι, δεν «συμμορφωνόταν» στις απαιτήσεις του πατέρα της να διαλύσει την σχέση της και συνέχιζε να βλέπει τον Αφγανό. Οι καβγάδες συνεχίζονταν και υπάρχει η πληροφορία ότι η κοπέλα είχε στο παρελθόν ζητήσει προστασία από τον εισαγγελέα γιατί φοβούνταν τον πατέρα της από τον οποίο τελικά βρήκε τραγικό θάνατο.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications