Δείτε τι λέει ο Αφγανός της Αγγελικής Πέτρου η όπως την έλεγαν  (βίντεο)
 Δείτε τι λέει ο Αφγανός της Αγγελικής Πέτρου η όπως την έλεγαν  (βίντεο)

«Η σορός είναι στα αζήτητα», καθώς κανείς από τους συγγενείς δεν την έχει αναζητήσει μέχρι που κάποιος από γραφείο τελετών είπε ότι θα αναλάβει τα πάντα με δικά του έξοδα, τι σημαίνουν όλα αυτα? ούτε οι ίδιοι οι συγγενείς της δεν την πήραν γιατί προφανώς είχε τσακωθεί με όλους,για να μην βλέπουμε μονο την μια όψη,όπως την παρουσιάζουν τα "έγκυρα" MME για ευνοήτους λογούς.

Ακολουθεί η κατάθεση του Αφγανού, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή Top Story «Διέμεναν μαζί περίπου 13 μήνες σε κατοικία στην περιοχή Κανόνι Κέρκυρας.

»Η Αντζελίνα ήθελε να επισκεφθεί τον πατέρα της λόγω των εορτών των Χριστουγέννων ενώ την προέτρεψε να μην πάει διότι ήταν βράδυ και γνώριζε ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της.

»Αφού την άφησαν πλησίον της κατοικίας του πατέρα της, αναχώρησαν μαζί με τον (…) και του ζήτησε να τον αφήσει στη Γαρίτσα Κέρκυρας.»Την 20.35 κάλεσε τηλεφωνικά την Αντζελίνα και την ρώτησε αν είχε φτάσει στο σπίτι του πατέρα της.

»Αυτή του απάντησε πώς ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτό και ότι είχε οπτική επαφή με την κατοικία του πατέρα της.»Ο σύντροφός της επικοινώνησε ξανά με την 28χρονη για να βεβαιωθεί ότι είχε φθάσει στο σπίτι του πατέρα της.

»Αυτό ήταν το τηλεφώνημα που φαίνεται να εκνεύρισε τον πατέρα», όπως περιγράφει στην κατάθεσή του ο Αφγανός.«Την 21.23 ώρα της ίδιας, την κάλεσε ξανά τηλεφωνικά με διάρκεια κλήσης 26 δευτερολέπτων.

»Την ρώτησε τι κάνει και του απάντησε ότι είναι στο σπίτι του πατέρα της ενώ ακουγόταν μέσα από το ακουστικό ότι ανέβαινε μια σκάλα. »Τον ρώτησε τότε η Αντζελίνα πού είναι και της απάντησε ότι είναι στη Γαρίτσα.

»Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους άκουγε μέσα από το ακουστικό να φωνάζει ο πατέρας της, δίχως να καταλαβαίνει ακριβώς τι έλεγε. »Τότε η Αντζελίνα του ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο γιατί φωνάζει ο πατέρας και συγκεκριμένα την άκουσε να του απαντάει «απαγορεύεται και στο τηλέφωνο να του μιλάω;».

»Μετά από αυτά έκλεισαν το τηλέφωνο».
Ο Αφγανός περιγράφει στην κατάθεσή του ότι είχαν συνεννοηθεί με την Αντζελίνα να βρεθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μόλις φύγει από το σπίτι της αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Βασίλης Νουλέζας, τονίζει ότι από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο εντολέας του άσκησε οποιασδήποτε μορφής βίας.«Δεν γνώριζε καν τον Αφγανό σύντροφό της ο πατέρας της», είπε ο δικηγόρος στην ίδια εκπομπή».Δείτε στο βίντεο όλη την κατάθεση του Αφγανού της 28χρονης λες και βλέπετε κανένα θρίλερ το παρουσιάζουν:

 

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications