Η λογοκρισία έχει αρχίσει ήδη από το Youtube: Αφαιρέθηκαν 58 εκατ. βίντεο σε ένα τρίμηνο για μη αποδεκτό περιεχόμενο
Η λογοκρισία έχει αρχίσει ήδη από το Youtube: Αφαιρέθηκαν 58 εκατ. βίντεο σε ένα τρίμηνο για μη αποδεκτό περιεχόμενο

Το YouTube αφαίρεσε στο τρίμηνο του έτους περισσότερα από 58 εκατομμύρια βίντεο και 224 εκατομμύρια σχόλια χρηστών, τα οποία κρίθηκαν ότι παραβιάζουν τους κανόνες του(!)Ο μεσαίωνας του σκοταδισμού εχει επιτρέψει ήδη άπλα κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα , άπλα τώρα αντί για Ρωμιούς και ειδωλολάτρες λένε για φασίστες .

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην προσπάθεια του YouTube να δείξει ότι ανταποκρίνεται στις πιέσεις που δέχεται από την μασονική Ευρωπαϊκή Ένωση, κυβερνήσεις και οργανώσεις πολιτών, προκειμένου να ασκήσει καλύτερο έλεγχο στο περιεχόμενό του, και πως το παρουσιάζουν? έτσι: που αφορά εξτρεμιστικές απόψεις, ρητορική μίσους, παιδική π@ρνογραφία κ.α.! η ρητορική μίσους συμμοριτών σίγουρα δεν ενοχλεί! παιδική π@ρνογραφία? χμ τα p@rnosite που ξέρουμε σε ποιους ανήκουν τα περισσότερα δεν ενοχλούν? εξτρεμιστικές απόψεις? γιαυτό εξαφάνιζαν βίντεο με ιστορικές αλήθειες που ανατρέπουν την προπαγάνδα τους?

Πως τα παρουσιάζουν :

Το YouTube αφαίρεσε περίπου 1,67 εκατομμύρια «κανάλια» του, καθώς και όλα τα 50,2 εκατομμύρια βίντεο που ήσαν διαθέσιμα μέσω αυτών των καναλιών. Σχεδόν το 80% των καναλιών σχετίζονταν με «ανέβασμα» ανεπιθύμητου περιεχομένου τύπου «σπαμ», το 13% αφορούσαν γ@μνό και το 4,5% την ασφάλεια των παιδιών.

Εκτός από τα παραπάνω κανάλια, αφαιρέθηκαν επίσης περίπου 7,8 εκατομμύρια μεμονωμένα βίντεο λόγω παραβίασης των πολιτικών του YouTube. Όσον αφορά τη διαγραφή των σχολίων, το YouTube έκανε γνωστό ότι κάθε τρίμηνο οι χρήστες του αναρτούν δισεκατομμύρια σχόλια στα βίντεό του, αρνήθηκε όμως να αποκαλύψει, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, ποιο ποσοστό των συνολικών σχολίων ήταν αυτά που αφαιρέθηκαν ως μη αποδεκτά.

Η αφαίρεση του μη αποδεκτού περιεχομένου γίνεται πλέον σε μεγάλο βαθμό αυτόματα, με τη βοήθεια εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης, κάτι που σημαίνει ότι πολύ λίγοι χρήστες προλαβαίνουν να δουν το επίμαχο βίντεο ή σχόλιο. Παράλληλα, το YouTube ζητά από τους χρήστες να αναφέρουν όποιο βίντεο ή σχόλιο θεωρούν προβληματικό, μια διαδικασία πιο αργή, που εκ των πραγμάτων αφήνει το επίμαχο περιεχόμενο online για περισσότερο χρόνο.

Η Google προσέθεσε φέτος χιλιάδες «μάτια» υπαλλήλων, ανεβάζοντας σε πάνω από 10.000 το προσωπικό της που ασχολείται με την επιτήρηση του περιεχομένου, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται ταχύτερα στις καταγγελίες των χρηστών. Από την άλλη πάντως, το YouTube έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι αδύνατο κάθε βίντεο να ελέγχεται εκ των προτέρων, προτού δημοσιοποιηθεί.

Για να μην βλέπουν οι συμμορίτες όταν αποθηκεύουν σελίδες στο archive.is Πάτα εδώ:

O αληθινός λόγος πίσω από όλα αυτά: σε μια σφηκοφωλιά τους είχαν βάλει μια εικόνα από ένα post που έκανε το γύρο του internet πριν ένα χρόνο, από πολλές ανεξάρτητες πήγες, και ξαφνικά το βίντεο εξαφανίστηκε από το YouTube:

Και φυσικά βιντεο με ιστορικές αλήθειες εξαφανίζονται δήθεν από αναφορές χρηστών από "ορισμένα είδη κοινού" όπως γράφουν, δηλαδή συμμορίτες λες και τους έβαλαν με το ζόρι να τα δουν,αυτά τα βίντεο αφορούν:ιστορικά ντοκουμέντα που ανατρέπουν την μαρξιστική προπαγάνδα πχ ιστορικές ομιλίες, γεγονότα και ποιοι στα αλήθεια αιματοκύλησαν την Ευρώπη, ενοχλητικά βίντεο με αληθινά στοιχειά που αφορούν θέματα που ονομάζουν "θεωρίες συνωμοσίας",αρχαιολογικά και ιστορικά ντοκουμέντα αντίθετα με αυτά που λέει το καθεστώς! και γενικά πάσης φύσεως εθνικιστικά η πατριωτικά ανεξάρτητου χωράς σαν το βιντεο στην εικόνα πιο πάνω....

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications