Το 2019 θα Είναι η Αποκάλυψη των Εξωγήινων, λέει Πρώην του Πενταγώνου (video)
Το 2019 θα Είναι η Αποκάλυψη των Εξωγήινων, λέει Πρώην του Πενταγώνου (video)

Μία δήλωση που αναστάτωσε, έκανε πρόσφατα σε συνέντευξή του δημοσιογράφου George Knapp, ο Luis Elizondo πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών στο Πεντάγωνο και ηγέτης της AATIP (Aviation Threat Identification Program).

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Για χρόνια, οι άνθρωποι ζητούσαν και ζητούν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ -και από άλλες- πληροφορίες σχετικά με τις παρατηρήσεις των UFO. Όταν ψηφίστηκε ο νόμος για την Ελευθερία της Πληροφορίας τη δεκαετία του 1960, όλοι ήλπιζαν να πάρουν ορισμένα έγγραφα σχετικά με τις υψηλού επιπέδου έρευνες για το τι θα μπορούσε να πετάει στους ουρανούς.

Ο δημοσιογράφος George Knapp, ο οποίος είναι μια γνωστή προσωπικότητα μεταξύ της κοινότητας των UFO, ακολούθησε αυτό το ρυθμό στην αποκάλυψη των ΑΤΙΑ εδώ και χρόνια, όπως αναφέρει το segnidalcielo.

Ο Luiz Elizondo, πρώην αξιωματικός των αμυντικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος τώρα εργάζεται στην Academy of Arts and Sciences, σε μία πρόσφατη ζωντανή συνέντευξη στις 14 Δεκεμβρίου του 2018, στον δημοσιογράφο και ερευνητή UFO του Λας Βέγκας, George Knapp, είπε ότι το 2019 θα μπορούσε να είναι το έτος κατά το οποίο θα εμφανιστούν νέες αποκαλύψεις για το φαινόμενο αυτό.

Δήλωσε χωρίς δισταγμό: «Τα UFOs δεν προέρχονται από τη Γη και το 2019 θα μπορούσε να είναι η χρονιά της εξωγήινης αποκάλυψης».

Μεταξύ άλλων ο Elizondo είπε το εξής:

«Με την ευκαιρία, νομίζω ότι οι άνθρωποι θα εκπλαγούν από τη συχνότητα και τον όγκο ανθρώπων, πρώην στρατιωτικών και πρώην πολιτικών που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο σχετικά με την αποκάλυψη των UFO. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια για την εξωγήινη παρουσία»

Παρακολουθείστε και το σχετικό βίντεο: Luis Elizondo Interview 12/14/2018 «The Tide is Beginning to Turn» on UFOs

www.diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications