Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - Συνέλαβαν μαθητές και τους γονείς τους για κατάληψη στο Αγρίνιο
Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - Συνέλαβαν μαθητές και τους γονείς τους για κατάληψη στο Αγρίνιοp

Δυο μαθητές, 14 και 16 ετών συνελήφθησαν χθες για κατάληψη στο 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Όταν ειναι συμμορίτες δεν υπάρχει καμια παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ούτε φθορά ξένης περιουσίας και υποκίνηση μίσους..Το γελοίο ειναι να μιλάνε για την δηθεν Χούντα Παπαδόπουλο ακόμα, και δεν έχουν καταλάβει οτι μια ειναι η παγκόσμια χούντα και ήδη εφαρμόζεται ο Παπαδόπουλος τους ηταν εμπόδιο ..

Θα δείτε τι εστί... βερίκοκο όλοι εσείς που αναμασάτε μαρξιστικά συνθήματα και λέξεις, και διαβάζεται καθεστωτικές έγκυρες πήγες τους,τους πατάτε like και έχετε στην πρώτη θέση τις ιστοσελίδες τους και ως δεδομένα τα ψέμματα τους, τους ηλίθιους δεν τους λυπάται κανένας,και την Σιωνιστική Χούντα την έχουμε δει ήδη στο ίντερνετ όλες οι ανεξάρτητες πήγες από το 2017, αφού έβαλαν facebook google να καταπνίξουν ανεξάρτητα site και της εναλλακτικής ενημέρωσης, εκτός τους χρήσιμους ηλίθιους που διαδίδουν προπαγάνδες τους και βοηθούν στην χειραγώγηση των μαζών...

Οι λύκοι ειναι μέσα στο μαντρί 'Ελλάδα' διπλά σας η και μαζί σας και ψάχνεται για εχθρούς έξω απο το μαντρί τύπου Τουρκιά Γερμανία κτλ.

Συλλήψεις μαθητών γυμνασίου αλλά και των γονιών τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, έγιναν χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο.

Όπως μεταδίδει το agriniopress, οι μαθητές συνελήφθησαν γιατί φέρεται να ήταν εκείνοι που υποκίνησαν την κατάληψη του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου.

Οι συλλήψεις έγιναν χθες, Παρασκευή, όπου το σχολείο τελούσε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα υπό κατάληψη.

Την προηγούμενη ημέρα, το 2ο Γυμνάσιο όπως και πολλά ακόμη σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και πανελλαδικά, προχώρησαν σε καταλήψεις με αιχμή το Μακεδονικό, ωστόσο στο 2ο Γυμνάσιο η κατάληψη συνεχίστηκε και την Παρασκευή.

Οι μαθητές που συνελήφθησαν, με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, είναι 14 και 16 ετών ενώ για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων συνελήφθησαν και οι γονείς τους, ενώ αναζητείται και ένας ακόμη μαθητής 14 ετών για τον ίδιο λόγο καθώς και ο γονέας του.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου, ουδέποτε υπεβλήθησαν μηνύσεις κατά μαθητών και οι Αρχές λειτούργησαν αυτεπάγγελτα, με τη διεύθυνση να καλείται απλά να δώσει κατάθεση επί του θέματος.

Οι Αρχές λειτούργησαν αυτεπάγγελτα ενώ πήραν εντολες από συμμορίτες γελάνε και οι πέτρες, πρόσφατα η φερόμενη ελληνική αστυνομία έβγαλε ανακοίνωση στο site της για ένα άλλο θέμα, μια τυχαία ανακάλυψη της αστυνομίας δηλαδή,που θάφτηκε κατόπιν υποδείξεων συμμοριτών μαζί με τις 'έγκυρες πήγες' τους τι να λέμε .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications