Η πύλη στον παράδεισο; Μια «χορωδία  αγγέλων» φαίνεται στον ουρανό της Κίνας ΒΙΝΤΕΟ

Τα τελευταία χρόνια, έχουν αναφερθεί παράξενα φαινόμενα στον ουρανό σε όλο τον κόσμο και μια από τις χώρες όπου φαίνεται ότι υπήρξε μεγαλύτερος αριθμός αυτών των παρατηρήσεων είναι η Κίνα.

Σε διαφορετικές τοποθεσίες σε αυτήν την ασιατική χώρα, οι πολίτες κατέγραψαν ένα φαινόμενο που τρομοκρατούσε πολλούς. Πρόκειται για περίεργες δομές στον ουρανό που βαφτίστηκαν ως «πόλεις φαντάσματα».

Έχουν καταγράψει την εμφάνιση τριών ήλιων, του λεγόμενου «ματιού του Θεού», σφαίρες φωτιάς, και τώρα, κάτι τόσο περίεργο που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως «μια γεύση του ουράνιου βασιλείου».

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε το Αυγούστου του 2018 αλλα στην Ελλάδα δεν αναφέρθηκε τα έγκυρα ΜΜΕ μαζικής καταστολής της σκέψης, αυτά τα βαφτίζουν «θεωρίες συνωμοσίας» και παύουν να υπάρχουν, το “μαγικό” κόλπο να κρατάς στο matrix τις μάζες, μια ομάδα τουριστών λοιπόν, ενώ βρίσκονται σε μια λίμνη στην Κίνα, δείχνουν προς ουρανό όταν εμφανίζεται κάτι το παράξενο.

Ένα σχήμα που μοιάζει με τα φτερά εμφανίζεται στο προσκήνιο πιο κοντά στα βουνά.Καθώς πλησιάζει εμφανίζονται περισσότερα αντικείμενα που επιπλέουν στο ουρανό.

Κάποιοι είπαν ότι θα μπορούσε να είναι ένα ουράνιο βασίλειο, που αναφέρεται σε ορισμένες θρησκείες.

Σύμφωνα με τους καθεστωτικούς επιστήμονες, οι εικόνες δημιουργούνται από διάθλαση των ακτίνων του φωτός.Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως "Fata Morgana" και παράγεται από τον διαχωρισμό μεταξύ ζεστού αέρα και κρύου αέρα κοντά στην επιφάνεια της γης που λειτουργεί ως φακός διαθλάσεως, δημιουργώντας μια εικονική εικόνα και μια οπτική ψευδαίσθηση.

Μονό που αυτή η εξήγηση δεν στέκει για δυο λογούς: στο φαινόμενο του αντικατοπτρισμού "Fata Morgana" απεικονίζει αντικείμενα που βρίσκονται στην περιοχή και μονο, δεύτερο: στον αντικατοπτρισμό τα αντικείμενα έχουν μια αντίστροφη εικόνα και συνεχεία αυτής, σαν μερικές φωτογραφίες με βουνά που γίνεται αντικατοπτρισμός σε μια λίμνη, σαν έχεις κολλήσει δυο φωτογραφίες του ίδιου βουνού μεταξύ τους..

Οι άλλες υποθέσεις που θα μπορούσαν να εξηγήσουν αυτά τα παράξενα φαινόμενα: τα παράλληλα σύμπαντα, ή μια πύλη σε μια άλλη διάσταση που ανοίγει πάνω από τη Γη. Μέχρι στιγμής, δεν είναι πραγματικά γνωστό τι δημιουργεί αυτά τα παράξενα φαινόμενα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications