Σάτυρος ασελγούσε σε 13χρονη στα Χανιά: Νάρκωνε τον πατέρα και ασελγούσε  την 13χρονη κόρη του!
Σάτυρος ασελγούσε σε 13χρονη στα Χανιά: Νάρκωνε τον πατέρα και ασελγούσε  την 13χρονη κόρη του!

Οι κρητικαροι ειναι πρώτοι στην εγκληματικότητα, αν καθίστε να δείτε σε ποιες τοποθεσίες γίνονται τα περισσότερα εγκλήματα, η Κρήτη κατέχει τα πρωτεία! οι λόγοι ειναι πολλοι και διαφορετικοί, ο ένας δεν άφορα μονο την Κρήτη για τέτοιους είδους εγκλήματα .

Το μαρτύριο του βιασμού κατ΄επανάληψη έζησε επί δύο μήνες ένα 13χρονο κορίτσι στα Χανιά. Μάλιστα, ο δράστης που ήταν στενός φίλος του πατέρα του παιδιού, νάρκωνε τον πατέρα ώστε να μην μπορεί να αντιληφθεί τι συνέβαινε.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε και ο δράστης συνελήφθη μετά από διεθνές σήμα αναζήτησης μέσω Ιντερπόλ, όταν η μητέρα του κοριτσιού με την οποία ζει στο Βέλγιο η 13χρονη αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί, από την ώρα που είχε επιστρέψει στο σπίτι, έχοντας περάσει δύο μήνες διακοπών στην Κρήτη, με τον πατέρα του.

Τα όσα καταγγέλονται για γην υπόθεση του βιασμού της 13χρονης είναι ανατριχιαστικά

Σύμφωνα με πληφορορίες, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού είναι ένα πολύ στενός φίλος του πατέρα του κοριτσιού.

Ειδικοτερα, όπως γράφει το flashnews.gr, η 13χρονη που μένει με τη μητέρα της στο Βέλγιο είχε έρθει το προηγούμενο καλοκαίρι στα Χανιά για να παραθερίσει δυο μήνες στο σπίτι του πατέρα της.

Η μητέρα με το κορίτσι κατήγγειλαν τα πάντα στις αρχές και μετά από σήμα της Ιντερπόλ, προχώρησε η διερεύνηση και η σύλληψη από τις αστυνομικές αρχές Χανίων, του κατηγορούμενου που μένει μόνιμα στα Χανιά.

Εκεί έζησε έναν απίστευτο και συνεχή εφιάλτη σύμφωνα με τα καταγγελόμενα. Ο στενός φίλος του πατέρα της, ένας Λιβανέζος, φέρεται ότι πήγαινε στο σπίτι και βίαζε συστηματικά κατά και παρά φύσιν το μικρό κορίτσι επί δυο μήνες.

Μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτό τίποτα στον πατέρα της 13χρονης, ο Λιβανέζος "φίλος" φρόντιζε να ρίχνει στο ρόφημα του πατέρα ισχυρά υπνωτικά χάπια που τον έθεταν σε πλήρη λήθαργο για να μην καταλαβαίνει το παραμικρό.

Στη συνέχεια ο "φίλος" βίαζε το κοριτσάκι απειλώντας το μετά να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί θα τους σκοτώσει.

Η 13χρονη μετά που επέστρεψε στο σπίτι της στο Βέλγιο, επιχείρησε δυο φορές να αυτοκτονήσει σύμφωνα με την καταγγελία. Η μητέρα του κοριτσιού ανησυχώντας για το παιδί της, έψαξε το κινητό της και εκεί είδε έκπληκτη τα μηνύματα του σάτιρου καθώς και τις απειλές του.

Τότε η μητέρα, του έστειλε μήνυμα υποδυόμενη ότι ήταν η 13χρονη. Εκείνος απάντησε στέλνοντας ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο. Τότε ήταν που αποκαλύφθηκαν όλα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications