Γράμμα στον ανύπαρκτο Άγιο Βασίλη 120 ετών!
Γράμμα στον ανύπαρκτο Άγιο Βασίλη 120 ετών!

Έτσι ποτίζουν τις μάζες παραμυθία απο μικρά ώστε μεγαλώνοντας να πιστεύουν και τα δικά τους παραμυθία!! αυτό γιατί δεν το λένε θεωρίες συνωμοσίας?

Ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη από ένα κορίτσι της βικτοριανής εποχής βρέθηκε 120 χρόνια από τότε που γράφτηκε. Σε αυτό, η πεντάχρονη Marjorie από το Ίστμπουρν ζητάει παιχνίδια πάπιες και κοτόπουλα, μια κάλτσα για το τζάκι, ένα κομμάτι κορδέλα και μια μπάλα για την γάτα της, Kittykins.

Το γράμμα, που έχει ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 1898, βρέθηκε μέσα σε ένα βιβλίο που δωρήθηκε σε ένα φιλανθρωπικό κατάστημα.

Σήμερα βρίσκεται πλέον στο Whirligig Canterbury, ένα μαγαζί με παιχνίδια στο Καντέρμπερι .

H υπάλληλος του καταστήματος Lily Birchall, που ο πατέρας της ανακάλυψε το γράμμα, δήλωσε στο BBC πως ήθελε να εντοπίσει τα μέλη της οικογένειας της Marjorie και να τους το επιστρέψει.

Είπε πως είναι «τόσο αθώο» και «αποτελεί ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να είναι τα Χριστούγεννα, μικρά δώρα και μια αληθινή αίσθηση της μαγείας και της πίστης».

Ωστόσο, πέρα από μια διεύθυνση στο Enys Road του Ίστμπουρν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για την Marjorie.

Η Birchall πρόσθεσε πως ο πατέρας της έκανε μια μικρή έρευνα ώστε να εντοπίσει το σπίτι, ωστόσο μοιάζει να είναι εκεί μια κατοικία τελείως διαφορετική από αυτή που υπήρχε κάποτε.

«Υποθέτει πως το σπίτι βομβαρδίστηκε κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα ήταν υπέροχο να μαθαίναμε περισσότερα.»

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications