Πανικόβλητοι οι αριστεροί  με την σβάστικα στους Χάρτες Google
Πανικόβλητοι οι αριστεροί  με την σβάστικα στους Χάρτες Google

Φόβος και τρόμος κυριεύει τους συμμορίτες και τους ηλίθιους ακολούθους τους,του γένους του Γιαχβέ, βασικό τους χαρακτηριστικό ειναι ότι ειναι ανίκανοι να σκεφτούν κάτι άλλο απο αυτα που τους μαθαίνουν, αυτός ειναι και ο λόγος που ειναι ανίκανοι να κάνουν εφευρέσεις, και ειναι απίστευτα υλιστές και δογματικοί. Δεν ξέρουν ότι στο βουδισμό υπάρχει ακόμα η σβάστικα και ειναι ιερό Σύμβολο και του κάλου όπως ηταν πάντα..Άλλα τους έμαθαν ότι ειναι μονο ναζιστικό σύμβολο οπως και ο δωρικός χαιρετισμός που το έκαναν ναζιστικό μόνο, και ρωτούν σαν ηλίθιοι αντί να ερευνήσουν.

Εντωμεταξύ η λέξη ναζι δεν υπήρχε καν στην Γερμανία πότε,η μασονία τους έλεγε έτσι και ειναι από την συντομογραφία της λέξης Εθνικοσοσιαλισμός Nationalsozialismus National sozialismus = Na-si που το έκαναν Na-zi.. Άρα ο όρος ναζιστικό σύμβολο χαιρετισμός κτλ ειναι ανύπαρκτοι, αυτά για την ιστορία και την παραποίηση των εννοιών η λέξεις ταμπέλες που δεν σημαίνουν τίποτα συχνή τακτική συμμοριτών που πιάνει σε φυλές τους Γιαχβέ για στοχοποίηση .

Ένα απροσδόκητο σύμβολο εμφανίζεται στους Χάρτες Google σε διάφορα μέρη του κόσμου. Οι χρήστες της εφαρμογής άρχισαν να παρατηρούν σβάστικα σε μέρη όπως το Δουβλίνο, το Εδιμβούργο, το Λας Βέγκας και το Λονδίνο, μεταξύ άλλων.

Πολλοί έχουν πάει στο Twitter για να εκφράσουν την αμηχανία τους. Μια γυναίκα που ονομάζεται Katie, από την ιρλανδική πρωτεύουσα, το Δουβλίνο, έγραψε στο λογαριασμό της ότι είδε το σύμβολο να εμφανίζεται αντί για την εικόνα ενός κρεβατιού, συνηθισμένο για τα ξενοδοχεία.

Η γυναίκα είπε στην καθεστωτική The Huffington Post που άλλου; ότι «έψαχνα για τα κοντινά ξενοδοχεία, όταν παρατήρησα την σβάστικα». "ήταν πολύ παράξενο, έτσι έκανα ένα στιγμιότυπο οθόνης, και ρωτούσαν για αυτό", εξήγησε η Katie.Αν θέλετε να δείτε ποιοι ανήκουν σε αυτή την ράτσα του Γιαχβέ, βάλτε τους να κάνουν κάτι που δεν έχουν μάθει η σπουδάσει, δεν θα μπορούν,και μην τους βάλτε να κάνουν κάτι τεχνικό που δεν έχουν σπουδάσει, οι περισσότεροι δεν ξέρουν να βιδώσουν μια βίδα.

Η σβάστικα που ηταν της αρχαίας original ανθρώπινης φυλής, κάποιοι τους λενε αρχαίους Έλληνες, υιοθετήθηκε από κόμμα στη Γερμανία πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και υπό την ηγεσία του Αδόλφου Χίτλερ αφου και οι ίδιοι άνηκαν στην original φυλή απο οπού ήρθαν και οι εφευρέσεις και η επιστήμη με καταγωγή από τα άστρα και οχι απο την Αφρική όπως λέει η προπαγάνδα τους ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.

Η πρώτη φυλή ανθρώπων φτιάχτηκε από «χρυσό». Βασικό χαρακτηριστικό τους ήταν η νοητική τους ανωτερότητα, καθώς ανακάλυπταν εφευρέσεις πολύ εύκολα..Οι περισσότεροι ήταν ευχάριστοι, ευγενείς και δίκαιοι. ["Έργα και ημέραι", Ησίοδος]

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η εικόνα που εμφανίζεται στην εφαρμογή Google Maps ειναι ένα "βουδιστικό σύμβολο λατρείας", γι 'αυτό η εταιρεία επέτρεψε στους χρήστες να επισημάνουν σημεία ενδιαφέροντος μέσω αυτού του εικονιδίου. Στην πραγματικότητα, αυτό το εικονίδιο εμφανίζεται στη λίστα των σελιδοδεικτών των Χαρτών Google ως επίσημο σύμβολο για τους ναούς του βουδισμού.

Mε άλλα λογία οι αρχαίοι το πήγαν στην Ινδία... Απαγορευμένη ιστορία: ο πρώτος βούδας ηταν Καυκάσιος η αλλιως της ινδοευρωπαϊκής φυλής που ηταν σε όλη την Ευρώπη μέχρι την Ινδία το λέει και το όνομα ινδο-ευρωπαϊκή, και οι άλλες φυλές τους έλεγαν θεϊκό γένος η aria φυλή, που σημαίνει ευγενείς, και οι δυνάστες οχι μονο δαιμονοποίησαν την σβάστικα , αλλα εκαναν και μύθο την ινδοευρωπαϊκή φυλή που την έσφαζαν μεσώ του κομμουνισμού ανεξάρτητου συνόρων ... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε , καθώς οι περισσότεροι ανήκουν στην άλλη φυλή που λένε ότι τους λέει το σύστημα, οτιδήποτε άλλο ειναι θεωρίες για αυτούς ,και φυσικά ουδεμιά σχέση έχουν με αρχαίους Έλληνες και το Έλληνες δεν ειναι φυλη ειναι τίτλος,γιατί κάποιοι τα έχουν μπερδέψει αυτά,Έλληνα λένε και ένα μαύρο που γεννήθηκε Ελλάδα πχ, 'Έλληνας' στο γένος κομμουνιστης δεν υπάρχει ούτε καν στην Ευρωπαϊκή φυλη δεν ανήκουν ειναι απόγονοι εισβολέων, φυσικό ειναι να μην θεωρούν καμιά χώρα πατρίδα τους άσχετα που γεννήθηκαν γιαυτό ακολουθούν και τα ανάλογα κόμματα, με αλλα λογία ένας Γερμανός καυκάσιος η ένας Σουηδός με εναν Έλληνα καυκάσιο ειναι ίδια φυλή και ίδιο αίμα, γιαυτό οι συμμορίτες έσφαζαν καυκάσιους ανεξάρτητου συνόρων .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications