Οργή λαού για τους δολοφόνους της 21χρονης φοιτήτριας: «Aφήστε τους σε μας» - Πήγαν να τους λιντσάρουν (vid)
Οργή λαού για τους δολοφόνους της 21χρονης φοιτήτριας: «Aφήστε τους σε μας» - Πήγαν να τους λιντσάρουν (vid)

Η δολοφονία της 21χρονης Ελένης στη Ρόδο, έχει εξοργίσει την τοπική κοινωνία. Πολλοί συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο προκειμένου να λιντσάρουν τους δολοφόνους της 21χρονης φοιτήτριας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των δύο κατηγορούμενων για την άγρια δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, με πολίτες να επιχειρούν να τους λιντσάρουν την ώρα που αποχωρούσαν από το δικαστικό μέγαρο.

Ένας άνδρας κατάφερε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να μπει στο δικαστικό μέγαρο όπου και προσπάθησε να φτάσει τους δύο κατηγορούμενους με σκοπό να τους επιτεθεί.

Η ένταση του κόσμου ήταν τέτοια, όπου οι αρχές ασφαλείας αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν τους δύο κατηγορούμενους για να αποφευχθούν έκτροπα.Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τους δύο δολοφόνους, ξέσπασε με ύβρεις και συνθήματα και κατευθύνθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας, θέλοντας έτσι να εκφράσει την οργή του κατά των δραστών.

Από την πλευρά τους οι αρμόδιες αρχές είχαν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από νωρίς το πρωί, προκειμένου να αποφευχθούν ακραίες ή έκνομες ενέργειες.Το Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου έχει κλείσει τις πόρτες του από τις 3 το μεσημέρι, ενώ σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας.

Ετσι, ο κόσμος τα έβαλε με τους αστυνομικούς που φυγάδευσαν τους κρατούμενους.
«Γιατί τους κρύβετε ρε;» φώναζαν και συμπλήρωναν:
«Αμα ήταν η κόρη σου, εσύ τι θα έκανες;»,
«Τους προστατεύετε εσείς, αφήστε τους σε εμάς!».
Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών, άρχισε η κατ' αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορουμένων.

Εν τω μεταξύ, ένταση επικράτησε έξω από το δικαστικό μέγαρο όταν υπήρξε η πληροφορία ότι οι κατηγορούμενοι αποχωρούν από το την πίσω πόρτα του κτηρίου και κόσμος που είχε συγκεντρωθεί εκεί επιχείρησε να πλησιάσει το σημείο με στόχο να τους λιντσάρει.

Προσωρινά κρατούμενοι ο Αλβανός και ο Έλληνας για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, πριν από λίγα λεπτά, μετά την απολογία τους και την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους και με ομόφωνη απόφαση της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου και του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νησιού, οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού.

Πρόκειται για τον 19χρονο Αλβανό και τον 21χρονο ημεδαπό, που δολοφόνησαν την 21χρονη φοιτήτρια του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ελένη Τοπαλούδη του Ιωάννη.

 

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications