Πώς να ξέρετε αν είστε θύμα μαύρης μαγείας!

Τους τελευταίους μήνες αισθάνεστε ότι ολόκληρος ο κόσμος σας καταρρέει. Έχετε δυσκολία στον ύπνο τη νύχτα, υποφέρεται από φοβερούς εφιάλτες, αισθάνεστε ένα έντονο αίσθημα βάρους στο κεφάλι, έχετε πολλές ασθένειες που οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν διάγνωση,απότομες εναλλαγές της διάθεσης.

Μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά μπορεί να είστε θύμα μαύρης μαγείας. Είτε πιστεύετε στη μαύρη μαγεία είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κάποια δύναμη που μπορεί να μας επηρεάσει. Πώς να ξέρετε αν είστε θύμα μαύρης μαγείας; Μάθετε παρακάτω.

Τι είναι μαύρη μαγεία;
Η μαύρη μαγεία είναι μια πνευματική ενέργεια που εφαρμόζεται από το κακό, για να προκαλέσει αλλαγές στον υλικό κόσμο και κατα ενός ατόμου, χρησιμοποιώντας μέσα που σήμερα δεν κατανοούνται από την επιστήμη και προκαλεί φυσικές ή ψυχολογικές βλάβες. Και παρόλο που η επιστημονική κοινότητα δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την ύπαρξή της, η δύναμη της μαύρης μαγείας δεν αμφισβητείται.

Αυτή ενέργεια μπορεί να αλλάξει. Ανάλογα με το πόσο ευαίσθητο είναι ένα άτομο,μπορεί αυτό το άτομο να είναι επιρρεπές στη συσσώρευση αρνητικής ενέργειας, η οποία εκδηλώνεται ως φαινόμενο μαύρης μαγείας.

Εάν είστε χαρούμενοι, αλλά ξαφνικά αισθανόμαστε κατάθλιψη και θλίψη χωρίς κανένα συγκεκριμένο λόγο, ίσως κάποιες ανώτερες δυνάμεις επηρεάζουν την ζωή σας.

Πώς λειτουργεί η μαύρη μαγεία;
Η μαύρη μαγεία λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως η αρνητική ενέργεια, με τη διαφορά ότι απαιτούνται συγκεκριμένες τελετουργίες που ενισχύουν τη ροή αυτής της ενέργειας.

Και ο στόχος είναι απλός, να βλάψει κάποιον ενάντια στη θέλησή του. Αν και η επίδρασή της είναι ευρέως διαδεδομένη, η ανθρωπότητα δεν έχει ακόμα λογική εξήγηση γι 'αυτό το φαινόμενο. Δεδομένου ότι ορισμένα από τα σημάδια της μαύρης μαγείας είναι παρόμοια με πολλές ψυχιατρικές διαταραχές, υπάρχουν πολλοί που δεν της δίνουν αρκετή σημασία.

Τα περισσότερα από τα συμπτώματα της μαύρης μαγείας σχετίζονται με την κατάθλιψη, το άγχος ή κάποια άλλη ψύχωση. Από τη μια πλευρά, σε πολλά μέρη του κόσμου, πιστεύουν ότι βρίσκονται στην κατοχή της μαύρης μαγείας οι ψυχικά ασθενείς.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε μια κοινωνία όπου η μαύρη μαγεία αντιμετωπίζεται ως μυθοπλασία. Άλλα αυτό το είδος της μαγείας υπάρχει. Στη συνέχεια, θα περιγράψουμε μερικά κοινά συμπτώματα που μπορούν να σας δείξουν αν είστε θύμα μαύρης μαγείας ή όχι.

Συμπτώματα φόβου και άγχους
Το άτομο υπό την επίδραση της μαύρης μαγείας δεν μπορεί να κοιτάξει άλλους ανθρώπους απευθείας στα μάτια. Επιπλέον, του είναι δύσκολο ακόμη και να κοιτάξει τη δική του εμφάνιση στον καθρέφτη. Το πρόσωπο ενός τέτοιου ατόμου είναι χλωμό και, με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται να υπάρχει ζωή σε αυτόν.

Το θύμα της μαύρης μαγείας έχει τη συνεχή εντύπωση ότι κάποιος τον ακολουθεί, φοβάται τα ζώα, τους σκοτεινούς και κλειστούς χώρους, τα ύψη κλπ. Αυτός ο τύπος φόβου κυνηγάει το άτομο όλη την ημέρα και τη νύχτα, προκαλώντας ανασφάλεια, ανησυχία και θλίψη. Μερικές φορές, αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν από ζάλη, τάσεις λιποθυμίας ή αϋπνία.

Όλα πάνε άσχημα
Η ενέργεια της μαύρης μαγείας μπορεί να καταστρέψει την καθημερινή εργασιακή και κοινωνική ζωή τους ενός θύματος. Κυριολεκτικά, όλα είναι εκτός ελέγχου, και δεν μπορούν να οργανώσουν τη ζωή τους. Θα παρατηρήσετε ότι είναι δύσκολο για αυτούς να μιλήσουν.Τα λόγια τους στερούνται συντονισμού, η ομιλία του είναι γρήγορη και συνεχώς αλλάζουν το θέμα κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε συνομιλίας. Είναι δύσκολο για αυτούς να συγκεντρωθούν, ώστε ξεχνούν εύκολα τι είπαν πριν από ένα λεπτό. Η διάθεσή του αλλάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα: σε μια στιγμή γελούν και μετα από λίγο κλαίνε χωρίς προφανή λόγο.

Η μαύρη μαγεία μπορεί να σας κάνει να χάσετε την πίστη στον εαυτό σας.Να πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να εκτελέσετε κάτι,η να το εγκαταλείψετε πριν δοκιμάσετε ή δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε ξεκινήσει. Τα αρνητικά αποτελέσματα σε επίπεδο εργασίας οδηγούν στην κατάθλιψη, έτσι αυτά τα άτομα πέφτουν σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο είναι δύσκολο να ξεφύγουν. Ένα πρόσωπο που είναι υπό την επίδραση της μαύρης μαγείας δεν έχει τη δύναμη να εκπληρώσει καθημερινές υποχρεώσεις.

Όταν η μαύρη μαγεία εμφανίζεται στη ζωή ενός ατόμου, έχει ως σκοπό να τον καταστρέψει σωματικά και να δημιουργήσει προβλήματα υγείας, οι εχθροί του θέλουν να τον δουν δυστυχισμένο και ένα άρρωστο άτομο, μη επιτυχημένο και χαρούμενο.

Είναι αλήθεια ότι σήμερα, πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από αϋπνία λόγω άγχους. Ωστόσο, εάν είστε κάτω από την επιρροή της μαύρης μαγείας, δεν θα είστε σε θέση να ξεκουραστείτε ούτε την ημέρα ούτε την νύχτα από εφιάλτες και δυσάρεστα συναισθήματα, το άτομο που εκτίθεται σε μαύρη μαγεία εξαντλείται. Και στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να σκέφτονται ότι η ζωή δεν έχει νόημα και ότι η αυτοκτονία είναι η μόνη λύση.

Σε κάποιο σημείο της ζωής μας, ο καθένας από εμάς μπορεί να υποστεί τις συνέπειες της ζωής με πίεση. Όλοι είμαστε επιρρεπείς σε κακίες , αλλά όλα εξαρτώνται από τον αυτοέλεγχο και τη διανοητική μας δύναμη.

Η μαύρη μαγεία και αγάπη
Η μαύρη μαγεία της αγάπης συνίσταται στην προσέλκυση ή διαχωρισμό ενός ατόμου από το ζευγάρι. Αυτή είναι μια πολύ επικίνδυνη μορφή μαγείας που επηρεάζει τη συνείδηση ​​και τα συναισθήματα ενός ατόμου ενάντια στη θέλησή του.

Ξαφνικά κάποιος στον οποίο δεν είχατε ποτέ δώσει προσοχή αρχίζει να σας προσελκύει. Δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα άλλο εκτός από αυτόν ή αυτήν. Επίσης, αισθάνεστε μια επιθυμία για αγάπη, μόλις σκεφτείτε αυτό το άτομο. Αυτά τα σημάδια δεν είναι δύσκολο να ταυτιστούν με ερωτευμένους . Αλλά ο σκοπός της μαύρης μαγείας είναι να σας παγιδέψει, να σας κάνει να είστε άτομο χωρίς συναισθήματα, και άβουλα οντά .

Το αντίθετο μπορεί επίσης να συμβεί . Η μαύρη μαγεία επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σας, και αν παρατηρήσετε ότι η συμπεριφορά αλλάζει απότομα υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα να είστε κάτω από τη δύναμη της μαύρης μαγείας. Με άλλα λόγια, η μαύρη μαγεία δεν σας αλλάζει εντελώς, γνωρίζετε ότι κάτι συμβαίνει μέσα σας και γύρω σας, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι 'αυτό. Αισθάνεστε ότι κάποιος σας ελέγχει, αλλά είστε ανίσχυροι.

Γιατί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μαύρη μαγεία;
Πάντα υπήρξε ένα ευρέως συζητημένο ζήτημα πώς και γιατί ένα άτομο βλάπτει άλλο. Από την αρχή της ανθρωπότητας υπήρξαν άνθρωποι που ζηλεύουν καλούς ανθρώπους. Ο φθόνος εκδηλώνεται με διαφορετικές μορφές, ξεκινώντας από ζήλια και θυμό και τελικά με κακές προθέσεις και αρνητικές ενέργειες εναντίον κάποιου. Με την πάροδο του χρόνου και τα χρόνια, η μαύρη μαγεία δεν εξασθενεί. Αντίθετα, γίνεται ακόμα ισχυρότερη. Μερικές φορές, μπορεί να επηρεάσει γενεές οικογενειών , ανδρών και γυναικών, ηλικιωμένων και παιδιών.
© AETOS NEWS

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

δεν λέτε πως αμυνεται καποιος

Ανώνυμοςείπε...

ΜΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ.ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ-ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ-.
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ,ΝΥΣΤΕΥΟΥΝ,ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ.ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΤΑΝ ΚΟΙΝΩΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ.
ΣΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ(ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ),ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ(ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ)ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ.
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΗ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΎΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
ΕΑΝ ΦΙΛΕ-ΦΙΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΟΣΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ.
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΒΑΠΤΟΣΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΥΤΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ Η ΨΥΧΗ ΕΚΤΕΛΩΝΙΖΕΤΑΙ,ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ(ΚΑΠΟΥ 30 ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΗΜΑ)ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΜΗ(ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ)ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΣΦΗΝΑ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΣΩΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ,ΝΥΣΤΕΥΟΥΝ,ΚΟΙΝΩΝΑΕΙ,ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ,ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΝΤΟΥ;ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.
ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙ.
ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ;
ΠΟΣΟΙ ΜΑΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
ΑΛΛΟΣ 15 ΑΛΛΟΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ ΝΤΙΟΥΜ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ.

Ανώνυμοςείπε...

Θελω να εξομολογηθω αλλα ολο εμποδια συναντω.. Θα το κανω ομως...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications