Πώς συνδέεται η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη με τον βιασμό της
Πώς συνδέεται η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη με τον βιασμό της

Η Αστυνομία εξετάζει νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία τα άτομα που είχαν βιάσει την 21χρονη φοιτήτρια το 2017 διατηρούσαν φιλικούς δεσμούς με τον έναν εκ των κατηγορουμένων για τον θάνατό της.

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδης στη Ρόδο, καθώς οι Αρχές εξετάζουν τη σύνδεση της δολοφονίας με την καταγγελία για βιασμό πριν από μερικά χρόνια.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Realnews», η Αστυνομία εξετάζει νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία τα άτομα που είχαν βιάσει την 21χρονη φοιτήτρια το 2017 διατηρούσαν φιλικούς δεσμούς με τον έναν εκ των κατηγορουμένων για τον θάνατό της.

Τη σύνδεση αυτή επιβεβαιώνει και ο θείος του θύματος και δικηγόρος τής οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, τονίζοντας επίσης ότι «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως πρέπει».

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

Στο μεταξύ, αυξάνεται το μυστήριο στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας δεν έδειξε καμία επικοινωνία μεταξύ της κοπέλας και των δύο κατηγορουμένων.

Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς -υποτίθεται- η 21χρονη διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 19χρονο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη και ο 19χρονος κατηγορούμενος επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Messenger.

Γι’ αυτό και αναμένεται και η άρση απορρήτου και στο Messenger, προκειμένου να αντλήσουν οι Αρχές χρήσιμες πληροφορίες.

Πηγή: dimokratiki.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications