Το παράξενο δαχτυλίδι που εμφανίστηκε στον ουρανό της Μόσχας
Το παράξενο δαχτυλίδι που εμφανίστηκε στον ουρανό της Μόσχας

Το περιστατικό που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και οι συζητήσεις για την προέλευσή του

Ένα περίεργο μαύρο δαχτυλίδι έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό της Μόσχας προκαλώντας διάφορες συζητήσεις σχετικά με την προέλευσή του.

Το περιστατικό κατέγραψε με κάμερα αυτόπτης μάρτυρας στην περιοχή Ζιαμπλίκοβο την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και το δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 23 του μηνός.

Κάποιοι είπαν πως «μοιάζει με UFO», οι περισσότεροι ωστόσο πιστεύουν πως πρόκειται για δαχτυλίδι καπνού που όπως δείχνει και το βίντεο έχει άψογο σχηματισμό. Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να εξηγήσει τι ακριβώς είναι και το πως ή γιατί αιωρείται στον ουρανό.

Κάποιοι υποστήριξαν πως μπορεί να έχει προκληθεί από τον καιρό, ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν πως δεν αποκλείεται να είναι αποτέλεσμα έκρηξης βεγγαλικών ή από μεγάλη πύρινη σφαίρα.

«Είναι ένα δαχτυλίδι που σχηματίζεται από πύρινη σφαίρα», σημείωσε η Carmen Woitas για να προσθέσει: «Είναι κάτι που συμβαίνει κάθε βράδυ στην Disneyland με τα πολύχρωμα σόου και τη μεγάλη πύρινη σφαίρα».

Ο χρήστης Issachar Israel διαφώνησε με την άποψη σχολιάζοντας σε επιθετικό ύφος: «Εδώ δεν είναι Disneyland ούτε γίνεται αναφορά σε πύρινη σφαίρα στην περιγραφή. Όλοι νομίζουν ότι έχουν μια απάντηση γι' αυτό».

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications