Εμάς μας ενόχλησε που λέει ψέμματα για «Ρωμιούς κατακτητές» όταν ολα τα μέρη εκεί άνηκαν στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία!
Εμάς μας ενόχλησε που λέει ψέμματα για Ρωμιούς κατακτητές όταν ολα τα μέρη εκεί άνηκαν στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία!

Ένα συχνό φαινόμενο ειναι να παρουσιάζουν κάποιους αριστερούς με τίτλους και πτυχία λες και ειναι κάποιοι,και αν κάτσει και μιλήσει κανένας μη όμοιος τους μαζί τους δηλαδή οχι στην μαρξιστική γλώσσα τους, οι περισσότεροι απο αυτούς που σας τους παρουσιάζουν ως "ειδικούς" η μεγα "επιστήμονες" δεν ξέρουν τι να πουν αν τους βγάλεις έξω απο πρόγραμμα δεν μπορούν να σταθούν στα ίδια τους τα ψέμματα!λειτουργούν εντελώς μηχανικά ότι τους λέει το σύστημα σαν ρομπότ, και ιστορικά δεν υπάρχει ούτε ένας εφευρέτης αριστερός τυχαίο? μονο στην προπαγάνδα και στην εξαπάτηση ειναι κάλοι γιατί ειναι και ύπουλοι ταυτόχρονα.

Σε ένα σχόλιο των ημερών, που αφιερώνει, όπως αναφέρει, «στους πάσης φύσεως ρατσιστές» και είναι και επίκαιρο, προσθέτει, ο Δημήτρης Παπαδημούλης σημειώνει:

«Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη, από γονείς πρόσφυγες, που έφυγαν για να κρυφτούν από τους Ρωμαίους κατακτητές και περιστοιχισμένος, από Άραβες και Εβραίους. Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και ανθρωπιά, σε όλες και όλους!», καταλήγει στην ανάρτησή του στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταρχήν δεν υπήρχε η έννοια της χωράς τοτε και όλα τα εδάφη εκεί ηταν Ρωμαϊκά ποιοι επαναστάτησαν εντός της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας με τα γνωστά αποτελέσματα? η Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία συγκρινόμενα που είχε το 12 θεό ! το Ρωμιοί κατακτητές από που προκύπτει? πόσοι ξέρουν ότι με το να κατηγορούν τους "Ρωμιούς" ειναι σαν να κατηγορούν τους αρχαίους Έλληνες αφού όλη η Ευρώπη τοτε ήσαν ίδια συγκεκριμένη φυλή μαλιστα με ίδια μοναδική ομάδα αίματος πριν τις εισβολές? αυτά για νεοέλληνες ειναι πυρηνική φυσική μονο για καθαρό ελληνικό DNA ξέρουν να λένε, και όπως γίνεται συνήθως, λόγο έλλειψης φαντασίας και αυτό κάνει ο κάθε αδίσταχτος :κατηγορεί τον εχθρό του γιαυτό που ειναι και κάνει ο ίδιος! γιαυτό και στην πρόσφατη ιστορία ότι σας λένε αυτοί οι κήρυκες του ψευδούς (καθαρό ελληνικό DNA και αυτοί)ισχύει το ακριβώς αντίθετο συνήθως. Άλλα πόσοι ξέρουν αληθινή ιστορία? και σε πόσους τους τσούζει η αλήθεια που επι χρονιά ζουν σε ένα ψέμα?

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications