Μπακογιάννη: Μοναδική ελπίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μπακογιάννη: Μοναδική ελπίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μοναδική ελπίδα της κοινωνίας είναι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με την πρώην υπουργό Εξωτερικών και βουλευτή Α΄Αθήνας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

«Οι επιλογές της κυβέρνησης που έπληξαν σημαντικά τη μεσαία τάξη, τη ραχοκοκαλιά της παράταξής μας, μας υποχρεώνουν να έχουμε έτοιμες πολιτικές που θα αναστρέψουν την κατάσταση και θα δώσουν τη δυνατότητα στους πολίτες να ευημερήσουν ξανά» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ με αφορμή το 12ο συνέδριο της ΝΔ.

Ολόκληρη η δήλωση

«Το 12ο συνέδριο της μεγάλης φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης είναι καθοριστικής σημασίας, διότι θα κηρύξει την έναρξη του αγώνα να παρουσιάσουμε στους Έλληνες τις βασικές επιλογές του κυβερνητικού μας έργου, για να μην χαθεί μετά τις εκλογές ούτε μια ημέρα.

Οι επιλογές της κυβέρνησης που έπληξαν σημαντικά τη μεσαία τάξη, τη ραχοκοκαλιά της παράταξής μας, μας υποχρεώνουν να έχουμε έτοιμες πολιτικές που θα αναστρέψουν την κατάσταση και θα δώσουν τη δυνατότητα στους πολίτες να ευημερήσουν ξανά.

Η ΝΔ στον νέο πολιτικό και ιστορικό κύκλο για την Ελλάδα, έχει αποφασίσει να κάνει πραγματικές μεταρρυθμίσεις που θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή της δυναμική, θα αυξήσουν τον πλούτο, θα ωφελήσουν τους πολλούς.

Η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα, η οικονομική δυσπραγία, οι κοινωνικές ανισότητες που πλήττουν ευθέως τη Δημοκρατία σε συνδυασμό με την ανικανότητα και τα ατελείωτα ψέματα της κυβέρνησης έχουν καταστήσει την παράταξή μας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη μοναδική ελπίδα για την πατρίδα μας και σε αυτή την πορεία χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική συμμαχία».

ΥΓ: To να ασχολούνται τόσα χρονιά με πολίτικη κάποιοι και να μην εχουν καταλάβει τι γίνεται μας ξεπερνάει! εμείς μόλις σε 2-3 χρονιά καταλάβαμε τι παίζεται που ασχοληθήκαμε ποιοι έκαναν την χώρα έτσι,και επίσης οτι πίσω απο την δηθεν ιδεολογία κρύβονται άλλα που ούτε καν έχουν διανοηθεί οι μάζες...

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Η περίεργη καταγωγή των Μητσοτάκηδων! Τι έγραψε ο συμβολαιογράφος της Πύλου;;
https://www.youtube.com/watch?v=Hy7NbfOSqNE

Ανώνυμοςείπε...

τα ιδια και τα ιδια

Ανώνυμοςείπε...

Η μαμά κουκουβάγια βρίσκει το μωρό της ομορφότερο από όλα τα άλλα...
Η μαμά-αδελφή το ίδιο...
Μαζευτήκανε πολλοί σωτήρες, όλοι για το καλό μας!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications