Μια οικογένεια δέχτηκε επίθεση από ανθρωποειδές με μαύρα κοστούμια Men in Black στη Φινλανδία
Μια οικογένεια δέχτηκε επίθεση από ανθρωποειδές με μαύρα κοστούμια Men in Black στη Φινλανδία -

Αυτό το μήνυμα στάλθηκε στην αμερικανική ουφολογικη και ερευνάς ιστοσελίδα MUFON και είναι προφανώς, μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που οι κάτοικοι της Φινλανδίας δεν αναφέρουν την παρατήρηση εξωγήινων άπλα, δεν ήταν απλώς μια παρατήρηση, αλλά μια επίθεση.

Συχνά υπάρχουν παρατηρήσεις UFO από τη Φινλανδία, πολλοί πιστεύουν ότι οι παρατηρήσεις ειναι από εκτοξεύσεις πυραύλων από το ρωσικό κοσμοδρόμιο Plesetsk.Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, είναι δύσκολο να το εξηγήσουν, καθώς ηταν στο σπίτι μιας φινλανδικής οικογένειας στην πόλη Vihti στη νότια Φινλανδία. Συνέβη στις 30 Σεπτεμβρίου 2018. Η μαρτύρια αναφέρει:

Ήμασταν όλοι στο σπίτι και βλέπαμε τηλεόραση, όταν ξαφνικά η τηλεόραση έσβησε και τα φώτα στο σπίτι αναβόσβηναν. Ο υπολογιστής σταμάτησε να λειτουργεί. Όταν πήγα στο παράθυρο, είδα ένα μαύρο αντικείμενο λίγο πάνω από το έδαφος στο μέγεθος ενός αυτοκινήτου που τρεμόπαιζε κόκκινο και μπλε φώτα .

Ξαφνικά, η γυναίκα μου άνοιξε την μπροστινή πόρτα και στην πόρτα υπήρχαν δύο πλάσματα που έμοιαζαν με ανθρώπους και ήταν τόσο ψηλά όσο οι άνθρωποι. Φορούσαν κάτι σαν μαύρες φόρμες και όταν κοίταξα στα πρόσωπά τους, δεν έβλεπα τίποτα. Δεν υπήρχαν πρόσωπα, σαν να είχε πάρει μια γόμα και να είχες σβήσει τα μάτια, τη μύτη και το στόμα από τα πρόσωπά τους.

Φοβήθηκα και φώναξα στη γυναίκα του να τρέξει στον δεύτερο όροφο να σώσει την κόρη μας. Αλλά η γυναίκα μου δεν αντέδρασε. Τότε μπήκαν στο σπίτι μου και όταν ήθελα να τρέξω, έστειλαν κάτι σαν μαγνητική ακτίνα και δεν μπορούσα να κινηθώ και έπεσα στο πάτωμα.

Με πλησίασαν και μου έβαλαν μεταλλικό κλουβί γύρω από το κεφάλι μου, και όταν άρχισε να αναβοσβήνει ένα λευκό φως, είχα έντονο πονοκέφαλο. Στη συνέχεια, επιτέθηκαν στο σκυλί μου και στη συνέχεια κάτι έκαναν στην σύζυγός μου.

Η γυναίκα μου άρχισε να συμπεριφέρεται πολύ περίεργα, σαν να είχαν φύγει όλα τα συναισθήματά της. Όταν της φώναξα μου είπε να σταματήσω. Την ίδια στιγμή, τα μάτια της άλλαξαν χρώμα και έγιναν κόκκινα με μαύρους δακτυλίους. Άρχισε να συμπεριφέρεται πολύ περίεργα.

Τελικά έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν ξύπνησα, με άρπαξαν και με έβαλαν στο κρεβάτι μου. Μετά από αυτό, μου είπαν να μαζέψω σπερματικό υγρό, αλλά ήμουν τόσο συγκλονισμένος που δεν γινόταν αυτό.

Μετά από αυτό, οδηγήθηκα στο δωμάτιο της κόρης μου, όπου η γυναίκα μου και η κόρη μου ηταν στο κρεβάτι. Και οι δύο είχαν γύρω από τα μάτια τους μαύρους κύκλους. Μου είπαν κάτι, αλλά ήταν τα ίδια τα πράγματα που μου είπε προηγουμένως η σύζυγός μου.Και οι δύο φερόντουσαν σαν ρομπότ.

Τους φώναξα ξανά για να τρέξουν, και στη συνέχεια έκλαψα ζώντας αυτόν τον εφιάλτη. Στη συνέχεια με πήγαν πίσω στην κρεβατοκάμαρά μου, όπου άρχισαν να κάνουν κάτι σαν ιατρικές εξετάσεις και έβαλαν κάτι στο χέρι μου,ξανα έχασα τις αισθήσεις μου και όταν συνήλθα με χτύπησαν στο πρόσωπο, σπάζοντας τη μύτη μου.

Στη Φινλανδία, μια οικογένεια δέχτηκε επίθεση από ανθρωποειδή με μαύρα κοστούμια  -Men in Black

Όταν με πήγαν στο διάδρομο παρατήρησα σε ένα καθρέφτη οτι ήμουν χωρις ρούχα,και καλυμμένος με αίμα από την σπασμένη μύτη.

Μου έλεγαν όλη την ώρα ότι χρειάζονταν τον σπόρο μου για να δημιουργήσουν απογόνους σε εργαστήριο, αλλά δεν ήμουν συνεργάσιμος, μας άφησαν και έφυγαν.

Πριν φύγουν, με τη βοήθεια κάποιας συσκευής που έμοιαζε με μια συνηθισμένη πέτρα, θεράπευσαν όλες τις πληγές μου . Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τη φοβερή αυτή επίθεση, και την θυμάμαι έντονα. Η γυναίκα και η κόρη μου δεν θυμούνται τίποτα για το τι συνέβη.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications