Κράτησαν την νεκρή κόρη τους για δύο εβδομάδες, και την είχαν μαζί τους σε ένα καροτσάκι!
Κράτησαν την νεκρή κόρη τους για δύο εβδομάδες, και την είχαν μαζί τους σε ένα καροτσάκι!!!

Η 27χρονη κάτοικος του Λάνκαστερ (Ηνωμένο Βασίλειο), η Emma Woodhouse ήταν έγκυος σε δίδυμα κορίτσια, τα οποία είχε ήδη δώσει τα ονόματα Jessica και της Bella. Την 29η εβδομάδα σημειώθηκε ένα ατύχημα - ο ομφάλιος λώρος της Jessica έσπασε στη μήτρα και χρειάστηκε επειγόντως καισαρική τομή. Ωστόσο, ήταν πολύ αργά.

Ένα από τα δυο μωρά ηταν ήδη νεκρό .

Παρά το γεγονός ότι επι 22 λεπτά προσπάθησαν να το επαναφέρουν, δεν ήρθε ποτέ στη ζωή...

Η Emma και ο σύζυγός της, θλιμμένοι από αυτό που είχε συμβεί, ζήτησαν από τους νοσηλευτές να πάρουν μαζί τους το νεκρό μωρό.

Όταν μας έδωσαν την άδεια, έφερα τον μεγαλύτερο γιο μας στο νοσοκομείο, εξηγώντας του ότι τα αδέλφια του η Bella και η Jessica ήρθαν σε αυτόν τον κόσμο πολύ νωρίς και ότι η Jessica έφυγε. .

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, το μικρό σώμα της Jessica κρατήθηκε σε ένα ειδικό κρεβάτι με ψύξη, και συχνά η Emma έπαιρνε την νεκρή κόρη της στην αγκαλιά της, σαν ένα ζωντανό μωρό και την έβγαζε έξω μάλιστα σε ένα καροτσάκι.

Τη δεύτερη εβδομάδα, το σώμα του μωρού άρχισε να γίνεται μπλε και συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να το πανε σε νεκροταφείο. Οι στάχτες του μωρού τοποθετήθηκαν σε ένα κουτί, το οποίο είναι αποθηκευμένο στο σπίτι τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications