Μιλώντας σε συνομιλία μέσω βίντεο, μια γυναίκα  διαπίστωσε ότι ένας εξωγήινος(?) βρισκόταν πίσω της
Μιλώντας σε συνομιλία μέσω βίντεο, μια γυναίκα  διαπίστωσε ότι ένας εξωγήινος(?) βρισκόταν πίσω της

Μιλούσε σε μια συνομιλία μέσω βίντεο με την φίλη της, η 47χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών δεν είδε ότι πίσω από την πλάτη της υπήρχε ένα περίεργο πλάσμα . Αλλά ο φίλη της το παρατήρησε και την ρώτησε αν υπήρχε κάποιος άλλος στο σπίτι. «Όχι, δεν υπάρχει κανείς εδώ, είμαι μόνη», απάντησε η φοβισμένη γυναίκα, που δεν κατάλαβε ακόμα τι συνέβαινε.

Ένα παράξενο βίντεο ( βλ. Παρακάτω ) παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Διαδίκτυο στο κανάλι του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Caters. Αναφέρεται ότι το βιντεο τραβήχτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2018 από κάτοικο της πόλης Yakima, της Ουάσιγκτον ΗΠΑ.

Η Lori Simmons επικοινωνούσε με τη φίλη της την Shana Thomas μέσω της εφαρμογής Marco Polo, η οποία επιτρέπει τα ζωντανά βίντεο. Η γυναίκα μιλούσε ήσυχα με την φίλη της για διαφορά πράγματα, ενώ στο σαλόνι εμφανίζεται μια περίεργη σιλουέτα πίσω από την πλάτη της, όπως ένας γκρίζος εξωγήινος με ένα μεγάλο κεφάλι.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ήταν ένα είδος κούκλας, αλλά αυτό το πλάσμα κινήθηκε (!), μήπως ηταν καποιο παιδί που έκανε πλάκα φορώντας μάσκα; .Η Lori Simmons φοβήθηκε τόσο πολύ που έφυγε από διαμέρισμά της και πήγε και πέρασε τη νύχτα με την κόρη της.

"Μόλις πρόσφατα μετακόμισα σε αυτό το διαμέρισμα και ήμουν μόνη όταν αποφάσισα να μιλήσω με τη φίλη μου, και κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης δεν ήξερα ούτε αισθάνθηκα τίποτα ασυνήθιστο", λέει ο Lori Simmons, "συζητήσαμε ως συνήθως και ξαφνικά η φίλη μου πήρε ένα πολύ σοβαρό ύφος, και ρώτησε αν ήμουν μόνη στο σπίτι. Ζω μόνη μου (τα παιδιά μου έχουν ήδη μεγαλώσει) και μετά από την ερώτησή της, κοίταξα αμέσως γύρω μου. Δεν υπήρχε κανένας "

Η φίλη της Laurie φοβήθηκε ακόμα περισσότερο όταν της είπε ότι δεν είδε τίποτα περίεργο, και τις είπε να παρακολουθήσει το βίντεο της βίντεο κλήσης που το είχε καταγράψει. Είπε επίσης ότι κρίνοντας από το βίντεο, κάποιος στέκεται πίσω από την φίλη της σαν να την ακολουθούσε.

Αργότερα, η Laurie έμαθε την ιστορία αυτού του σπιτιού. Χτίστηκε το 1935 και βρίσκεται στο παλαιότερο τμήμα της πόλης, κοντά σε ένα παλιό νοσοκομείο του 1800. Και πιστεύει ότι πιθανότατα ήταν το φάντασμα ενός εφήβου ή ενός παιδιού, αλλά ίσως ήταν και εξωγήινος.

Σύμφωνα με την Shana Thomas, που πρώτα το παρατήρησε: "Αυτό το πράγμα βρισκόταν εκεί κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας, και φάνηκε ότι μας προσέχει. Από τότε έχω δει αυτό το βίντεο πιθανότατα πάνω από χίλιες φορές, ίσως ηταν το φάντασμα ενός παιδιού".

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications