Δείγμα ότι το νοητικό επίπεδο πολλών γυναικών στην Ελλαδα έχει πιάσει πάτο: 19χρονος Εξέδιδε 18χρονη Για… 15 Ευρώ!
Καρδίτσα: 19χρονος Εξέδιδε 18χρονη Για… 15 Ευρώ!

Και να φανταστεί κάνεις ότι αυτό μπορούσε να το κάνει από μονή της χωρίς νταβατζή! πολλοί ελληνόφωνοι αμφίβολου ράτσας και προέλευσης δήθεν με "καθαρό ελληνικό dna" εκτός ότι προωθούν τις γυναίκες στην p@ρνεια έχουν ενα σατανικό τρόπο να τις μετατρέπουν σε άβουλα υποτακτικά οντά που τα κάνουν ότι θέλουν! η δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο ειναι σταγόνα στον ωκεανό και ακραία περίπτωση, οποία πέσει στα δίχτυα τους ειναι χαμένη.

Όσοι δεν ξέρουν γιατί πράγμα μιλάμε πιο πάνω να πάνε σε έγκυρες πήγες σορό ειναι στην πρώτη θέση που όλες ανήκουν στους εν λόγο, ποιους θα προωθεί τo facebook google αυτούς που λένε τα αυτονόητα? και να διαβάζουν κείμενα με την δικιά τους αλλοπρόσαλλη "λογική" στην κατηγορία "blogs" η "απόψεις" που έχουν πολλές εξ αυτών για να δίνουν βήμα σε ελληνόφωνους, και εκφυλίζουν τα πάντα σε όλους τους τομείς αρχή γενόμενης της ίδιας της κοινής λογικής.

Παραλείψαμε τίτλο να μην λένε ότι τους συκοφαντούμε αυτά βλέπουν σε έγκυρες πήγες τα 10 άχρονα και από τα 14 έχουν πάψει να ειναι παρθένες :

Στα δίχτυα της π@ρνείας είχε ρίξει μια 18χρονη κοπέλα ένας μαστροπός κατά ένα χρόνο μεγαλύτερός της, που της έκλεινε «ροζ» ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καρδίτσας με αμοιβή… πενταροδεκάρες! Και οι δυο, έπεσαν στην κλασική πλέον παγίδα του αστυνομικού που προσποιήθηκε τον πελάτη.

Το κινητό τηλέφωνο με το οποίο ο «άγουρος» προαγωγός έκλεινε τις συναντήσεις, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ένας από αυτούς επικοινώνησε μαζί του ζητώντας να συνευρεθεί ερωτικά με την 18χρονη. Όταν συναντήθηκαν έξω από το ξενοδοχείο και ο 19χρονος παρέλαβε το προσημειωμένο ποσό των μόλις… 15 (!) ευρώ, ακινητοποιήθηκε μαζί με την 18χρονη και συνελήφθησαν.

Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη, ενώ σε βάρος της 18χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, που είναι πταίσμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications