Πανικός επικρατεί και εγκάθετες σελίδες φωτιά έχουν πάρει τα troll Jumbo: σακούλες δώρων με ναζιστικά σύμβολα!!
Πανικός επικρατεί και εγκάθετες σελίδες φωτιά έχουν πάρει τα troll Jumbo: σακούλες δώρων με ναζιστικά σύμβολα!!

Μέτα το πολύ σοβαρό post οτι έλεγαν κουκουβάγια την Kαζαριαν οι έγκυρες πήγες με τους 50 "αρθρογράφους" η κάθε μια, που γράφουν καμιά προπαγάνδα αλλιώς βαζουν όλες το ίδιο copy paste η μια από την άλλη, τώρα πως γίνεται να έχουν ορδές φερόμενων αρθρογράφων μισθοφόρων με το μηνά (αν ειναι και συμμορίτες γράφουν ασυναρτησίες που δεν τις διαβάζουν ούτε οι ίδιοι)και ποιος τους πληρώνει να βάζουν μονο ειδήσεις ότι λέει η τηλεόραση άντε και καμια μετάφραση απο το daily mail? και όλες μαζί έβαλαν το εξής: Στην πάνω δεξιά γωνία της σακούλας υπήρχε γραμματόσημο με το πρόσωπο του Χίτλερ καθώς και σφραγίδα που έδειχνε τον ναζιστικό αετό και τη σβάστικα

Σάλος ξέσπασε όταν έγινε γνωστό μέσω των social media ότι στα καταστήματα Jumbo πωλείται ένα προϊόν που έχει ναζιστικά σύμβολα καθώς επίσης και το πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ.

Αυτό είναι το επίμαχο προϊόν με ναζιστικά σύμβολα

Η «Σακούλα Δώρου Craft Λονδίνο» στην κατηγορία «Τσάντες Kraft Μίνι Ενηλίκων» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για τα όσα απεικονίζονται. Συγκεκριμένα, στην πάνω δεξιά γωνία υπάρχει το επίμαχο γραμματόσημο με το πρόσωπο του Χίτλερ, καθώς και σφραγίδα που εικονίζει τον ναζιστικό αετό και τη σβάστικα. Η σακούλα πωλείτο προς 50 λεπτά.

Μετά τις αντιδράσεις και τη διάσταση που πήρε το θέμα στο διαδίκτυο, η εταιρεία απέσυρε την εν λόγω δωροσακούλα. Διευκρινίζει δε, πως δεν είχαν αντιληφθεί τα ναζιστικά σύμβολα που υπήρχαν πάνω της, ενώ το θέμα περιήλθε στην αντίληψή της μετά από διαμαρτυρία πελάτη.

Κάποιοι άλλοι έβαλαν και την λέξη ΣΟΚ!

Ο λαός έχει χύσει αίμα για να φύγει γράφουν στο newsbomb! με τετοια ομαδική προπαγάνδα και ψέμματα ακόμα και από φερόμενους πατριώτες το να βγαίνει ένας και να λέει τα αυτονόητα ειναι ανώφελο, ειστε άξιοι της μοίρας οι περισσότεροι ελληνόφωνοι όλη η ηλιθιότητα σας αποτυπώνεται στο ίντερνετ εκτός από καθεστωτικές στην πρώτη θέση πάσης φύσεως αδίσταχτου copy paste ότι έχει απήχηση και post αποχαύνωσης! το να υποστηρίζουν τέτοιες σελίδες που δεν έχουν καν ούτε ένα δικό τους post δείχνει και το επίπεδο των σημερινών ελληνόφωνων στην πλειοψηφία τους .

Σχόλιο troll δημοσιά ρητορική μίσους όπως λένε αυτοί :Έχουν πλάκα τα ναζιστικά γουρούνια εδώ το μόνο τους επιχείρημα είναι "ναι αλλά τους κομουνιστές δεν κάνετε τίποτα τσυριζαίοι" αχαχαχα μια ζωή βλάκες χωρίς επιχειρήματα!

Aν κάτσει και μιλήσει κανένας σοβαρός με κάτι τέτοια κομμουνιστικά ουγκανα αραβικής ράτσας συνήθως και οχι νεοέλληνες που δεν ξέρουν την τύφλα τους θα κάνουν σαν άγρια σκυλιά και θα το βάλουν στα ποδιά, τα επιχειρήματα τους ειναι μονο ψέμματα και οι λέξεις φασίστες ναζι και αν τους πεις τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις δεν ξέρουν να απαντήσουν καν! αν ειναι δε και ελληνόφωνος ιουδαίος που καθοδηγούν τους πρώτους και καταλάβει οτι δεν είσαι νεοέλληνας που αναμασάει τα ψεμματα τους τρέχοντας θα φύγει! (έχει γίνει) με καθαρό ελληνικό DNA όλοι αυτοί όπως λέει μια άλλη προπαγάνδα τους !

Σχόλιο νεοέλληνα :Οι Κινέζοι δεν ξέρουν ιστορία.

Λάθος πολλοί Κινέζοι ξέρουν αληθινή ιστορία γιατί εκεί δεν κάνουν 80 χρονιά μαρξιστική προπαγάνδα! άλλα δεν ξέρουν ότι σε όλη την Ευρώπη επικρατεί ο μαρξισμός μετά το 1945, και θεωρούν φυσιολογικό να βάλουν ένα ιστορικό πρόσωπο της Ευρώπης... Που να ξερουν οτι από τα σχολεια ακόμα διδάσκουν ψεύτικη ιστορία και ότι μονο το σφυροδρέπανο δεν ενοχλεί?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications