Όλη η ηλιθιότητα της κοινωνίας και της αγέλης φάνηκε ακόμα και στο GNTM!!!
Όλη η ηλιθιότητα της κοινωνίας και της αγέλης φάνηκε ακόμα και στο GNTM!!!

Όλη η ηλιθιότητα της κοινωνίας στο GNTM! τι να πρώτο-σχολιάσεις? που έβαλαν εκεί μέσα αυτά που προωθούν οι συμμορίτες ? η που συμπαθούν λάθος άτομα και μετά τα βρίζουν σε σχόλια στο youtube? έτσι κάνουν και όταν ψηφίζουν 40 χρονιά, άλλα θα σταθούμε σε κάτι άλλο που μάθαμε από αυτό: οποιος δεν ακολουθάει το κοπάδι γίνεται ο κακός!οι περισσότεροι καθυβρίζουν την εικονιζόμενη γιατί δεν ηταν σαν τις άλλες λες και την ξερουν και από εχθές! και γιατι ηταν ειλικρινής! έχουν μάθει να ζουν στην υποκρισία, απίστευτα πράγματα γράφουν δημοσιά χωρίς ίχνος ντροπής...

Και εγώ έτσι ειμαι δεν γίνομαι ενα με τους άλλους της αγέλη από μικρός! που σε θάβουν μάλιστα γιατί δεν θελεις να έχεις πολλά πάρε δώσε διότι το επίπεδο τους ειναι κατώτερο και συμπεριφέρονται με ζωώδες τρόπο, αυτή άρχισαν να την θάβουν εκεί μέσα αρχικά κάτι ανώριμες με μυαλό 10 άχρονων γιατι δεν τις έκανε παρέα και μετά η αγέλη έξω ,σαν βάλεις έμενα με μια παρέα που ασχολούνται με ποδόσφαιρο και να κάνουν σαν ζώα στις καφετερίες, η να μιλάνε για το ποσά θύματα τους έριξαν στο κρεβάτι,και θεωρούνται μάγκες ενώ ειναι η αλήθεια ειναι άλλη: σαν τους δολοφόνους της φοιτήτριας στην Ρόδο ειναι εκατομμύρια στην Ελλάδα άπλα δεν καταλήγουν σε δολοφονία, και θεωρούνται και μάγκες γιατί εξαπατούν εύκολα τα θύματα τους. Τι να κάτσω να πω με αυτούς? ...Αυτό έχει πάθει η Εύη κατα καποιο τρόπο και όρμισαν να την φάνε οχι μονο αυτές εκεί μέσα αλλα και οι απέξω.

Όλοι υποστήριζαν άτομα που παριστάνουν τους κάλους κλασικοί ηλίθιοι, μόλις το παίξει κάποιος κάλος τσιμπάνε και μετά κράζουν αυτόν που υποστήριζαν τοσο καιρό, το πιο τρομακτικό ειναι το γεγονός οτι το μεγαλύτερο κοινό του GNTM ειναι γυναίκες και για αυτό και οι περισσότερες από αυτές ειναι με αγρίμια. Κάποιοι λένε μα δείχνουν αυτά στην τηλεόραση, χωρίς να σκεφτούν ότι αντιπροσωπεύει την πραγματική ζωή και την κοινωνία !

Το 50% της αγέλης έχει 50 φόρες πάνω από το μεσώ όρο να εκδηλώσει βίαιη και εγκληματική συμπεριφορά, ανεξάρτητα πόση "εκπαίδευση" έχει που το έχουν μπερδέψει με την μόρφωση! ένας με 50 πτυχία θεωρείται μορφωμένος ενώ στην ουσία ειναι εκπαιδευόμενος όπως γίνεται στα ζώα,όσο άφορα τους δολοφόνους: Και που ξέρεις οτι ο πατέρας του δεν έπιανε από τον λαιμό την μάνα του;;

AΠΑΝΤΗΣΗ: Και τι με αυτό και να γινόταν? αυτά ειναι ηλιθιότητες των ψυχολόγων μονο τα ζωα μιμούνται οτι βλέπουν άρα και σε αυτη την περίπτωση μιλάμε για ανθρωπόμορφο (Γκοιμ) και έτσι γεννιέται κάποιος δεν γίνεται στην πορεία ανεξάρτητα πως θα μεγαλώσει,δεν ειναι μονο οτι ειναι κατώτεροι αλλα ειναι και αδίσταχτοι,από το γεγονός ότι απουσιάζουν όλα αυτά που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αυτοί μετατρέπονται εύκολα σε αδίσταχτους δολοφόνους σε πόλεμο και πιπιλίζουν λέξεις ταμπέλες για στοχοποίηση που τους ταΐζουν τα αφεντικά τους. Εδώ πάλι ψεμματα σας έμαθαν : o χαρακτήρας δεν ειναι αποτέλεσμα του εγκεφάλου η πως θα μεγαλώσει κάποιος, μικρο ρόλο παίζει έως ασήμαντο ο χαρακτήρας ειναι το ίδιο το πνεύμα για όσους μπορούν να το καταλάβουν.

Απορώ πως το βλέπεις είπε μια φίλη απάντηση: εσεις βλέπετε τηλεόραση για ψυχαγωγία εγώ παρατηρώ τους ηλίθιους τα Γκοιμ που λειτουργούν ως αγέλη και όσοι δεν γίνονται σαν αυτούς ειναι τα μαύρα πρόβατα...(Βλέπε Εύη )

Βαρέθηκα να τους βλέπω να σχολιάζουν σε καθεστωτικές σελίδες να διαδίδουν αριστερά-ιουδαϊκά ψεμματα ως δεδομένα και ας στερούνται λογικής,να συνομιλούν ακόμα και με ψεύτικα προφίλ αριστερών troll μέχρι να τους πείσουν ότι όλα ειναι fake news και θεωρίες συνωμοσίας από τους κακούς φασίστες και τις "αναξιόπιστες πήγες τους" έγκυρες πήγες ειναι μονο οι δίκες τους γεμάτες ψέμματα που διαβάζουν οι νεοέλληνες χωρίς να ξέρουν σε ποιους ανήκουν!

Τώρα υποστηρίζουν την μιγάδα πολλοί με αριστερές τάσεις τους ξίνισε η Εβελίνα,( ετσι θέλουν να γίνουν όλοι στην Ευρώπη άβουλα οντά χωρις προσωπικοτητα και να κάνουν ότι τους λένε) απορίας άξιο ειναι το γεγονός ότι αυτοί που λένε για ρατσισμό για bullying και διάφορες τέτοιες αριστερές καραμέλες εκαναν επίθεση ομαδικά σε μια Ολλανδέζα που ηταν και αυτή σωστή, και αν ηταν στην θέση της η Μαύρη, θα το βούλωναν και θα έλεγαν τα καλυτερα υποκριτικά ακόμα και αν ηταν η πιο αδίσταχτη εκεί μέσα τύπου Ναόμι, αυτοί ειναι οι φίλοι σας οι δημοκράτες υποκριτές που το παίζουν φιλεύσπλαχνοι ανάλογα που τους κατευθύνουν..

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications