Ευρήματα εκτός τόπου και χρόνου; Μάλλον εκτός τόπου και χρόνου είναι η θλιβερή, επίσημη αφήγηση της συμβατικής παγκόσμιας Ιστορίας..!
Ευρήματα εκτός τόπου και χρόνου; Μάλλον εκτός τόπου και χρόνου είναι η θλιβερή, επίσημη αφήγηση της συμβατικής παγκόσμιας Ιστορίας..!

Αυτό το αξιοσημείωτο τεχνούργημα (φωτό) φαίνεται να απεικονίζει αντικείμενα και διαδικασίες που οι σύγχρονοι επιστήμονες μπόρεσαν να παρατηρήσουν μόνο μέσω μικροσκοπίων. Ειδικότερα, ο «γενετικός δίσκος» φαίνεται να δείχνει την σύλληψη και την ανάπτυξη ενός ανθρώπινου (λένε) εμβρύου.

Εκτός αυτού, οι εικόνες απεικονίζουν μια πραγματικά περίεργη εκδοχή του ανθρώπινου κεφαλιού. Ο δίσκος είναι κατασκευασμένος από ένα άγνωστο κι εξαιρετικά ισχυρό υλικό, το οποίο κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς να το παράγει και το οποίο θεωρητικά θα ήταν αδύνατο για μια αρχαία κοινωνία να κάνει την χρήση του.

Αυτό που κάνει το χειρόγραφο (φωτό κάτω) τόσο ασυνήθιστο, είναι το γεγονός, ότι είναι γραμμένο με ένα εντελώς μοναδικό αλφάβητο, που δεν έχει τίποτα κοινό με οποιοδήποτε γνωστό σύστημα γραφής. Αυτή η αδιαπέραστη γραφή κατέρρευσε τους κρυπτογράφους και δεν έχει ακόμη αποκρυπτογραφηθεί μέχρι σήμερα.

Το χειρόγραφο Voynich είναι ίσως το πιο μυστηριώδες και παράξενο βιβλίο στον κόσμο. Ο συγγραφέας του είναι άγνωστος, είναι γραμμένο σε μια ακατανόητη γλώσσα και οι σελίδες του είναι γεμάτες ανεξήγητα σύμβολα και περίεργες εικόνες, που κανένας δεν ξέρει τι δείχνουν.

Το χειρόγραφο Voynich περιέχει περίπου 240 σελίδες περίεργων σχεδίων, ακατανόητα διαγράμματα, κι ανακαλύφθηκε στην Ιταλία, το 1912 και χρονολογείται περίπου μεταξύ του 1404 και του 1438. Σύμφωνα με τον κρυπτοαναλυτή Antoine Casanova, θα μπορούσε να είναι αντίγραφο ενός πολύ παλαιότερου πρωτοτύπου!

Ευρήματα εκτός τόπου και χρόνου; Μάλλον εκτός τόπου και χρόνου είναι η θλιβερή, επίσημη αφήγηση της συμβατικής παγκόσμιας Ιστορίας..!

Οι Μεσοποτάμιοι μας έδωσαν ένα ξεκίνημα για το πώς να παράγουμε ηλεκτρισμό πολύ πριν ανακαλυφθεί. Στη δεκαετία του 1930, ένα μυστήριο τεχνούργημα ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μιας αρχαιολογικής ανασκαφής που δεν απέχει πολύ από τη Βαγδάτη. Η λεγόμενη «μπαταρία της Βαγδάτης» (φωτό κάτω) είναι ένα βάζο 5 ιντσών, με μια διαβρωμένη σιδερένια ράβδο που προεξέχει από το στόμα.

Ένας κύλινδρος χαλκού βρέθηκε στο εσωτερικό του σκάφους … και μέσα στον κύλινδρο υπήρχε μια άλλη ράβδος σιδήρου.
Έχοντας εξετάσει την κατασκευή του, οι εμπειρογνώμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια αρχαία μπαταρία ικανή να παράγει ηλεκτρικό ρεύμα 1 βολτ. Μια τέτοια μπαταρία έχει χρησιμοποιηθεί για ηλεκτρολυτική χρήση.

Οι ειδικοί έχουν απορίες όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο μια τέτοια τεχνολογική εξέλιξη ξεχάστηκε αργότερα και γιατί τίποτα παρόμοιο δεν βρέθηκε ποτέ σε γειτονικές περιοχές.

(σημείωση από εμάς: μετά την εισβολή των Αμερικανών στο Ιράκ, το 2003 και το απίστευτων διαστάσεων πλιάτσικο που ακολούθησε με την ανοχή τους ή και συμμετοχή τους στο Μουσείο της Βαγδάτης, η περίφημη μπαταρία έχει από τότε εξαφανιστεί! Ποιος ξέρει σε ποια ιδιωτική συλλογή να βρίσκεται και να "αναδεικνύεται" πλέον...) "

Το παραπάνω απόσπασμα αλιεύθηκε από το άρθρο Εφευρέσεις Εκτός Τόπου και Χρόνου
Κι ένα ακόμη εντυπωσιακό, μα και τόσο άβολο για ακαδημαϊκές κατεστημένες καριέρες, "κερασάκι στην εκτός τόπου και χρόνου τούρτα" της παραχαραγμένης αφήγησης της ιστορικής αλήθειας:

Το εκπληκτικό και πλήρως ανατρεπτικό εύρημα έρχεται από τον οικισμό του Ασικλί Χουγιούκ: ένα βραχιόλι του 7.500 προ χριστού, από οψιδιανό, το οποίο είναι κυκλικό και επίπεδο σε απίστευτη τελειότητα! -διαβάστε κι εδώ:http://www.ancient-wisdom.co.uk/turkeyashikli.htm.

Επιστήμονες από τα πανεπιστήμια της Κων/πολης και Λυών, σε δημοσίευσή τους πριν λίγα χρόνια, ομολογούν για τα παραπάνω και την τέλεια επίσης λείανση αλλά και συμμετρία του κοσμήματος που συγκρίνεται μόνο με φακούς τηλεσκοπίων μεγάλου μεγέθους!

Αναγκάζονται να παραδεχτούν ότι για να φτιαχτεί χρησιμοποιήθηκε κάποια μηχανική συσκευή και σε μια πολύ μικρή τρύπα του βραχιολιού ο κατασκευαστής δεν μπορεί παρά να χρησιμοποίησε κάποιο είδος τρυπανιού!! Τέτοια εργαλεία υποτίθεται όμως ότι εμφανίζονται στην εποχή των μετάλλων..

Aπό Το κουρέλιασμα της "επίσημης" προϊστορίας": antidras

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications