Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο - Ομολόγησαν 19χρονος Αλβανός και 21χρονος Ελληνας
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο - Ομολόγησαν 19χρονος Αλβανός και 21χρονος Ελληνας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης καθώς oι δύο άνδρες που κρατούνταν και ανακρίνονταν σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησαν το έγκλημα.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα και έναν 19χρονο Αλβανό . Και τα δύο άτομα βρίσκονταν από χθες το βράδυ στο ανακριτικό γραφείο και οι καταθέσεις τους έπεσαν σε σημαντικές αντιφάσεις.

Οι αρχές έφτασαν στα δύο άτομα μετά από έρευνα σε υλικό καμερών που βρίσκονται σε σημεία κοντά στο σπίτι της 21χρονης και τη δείχνουν να επιβιβάστηκε σε ένα λευκό όχημα που ανήκει στον έναν ύποπτο το μοιραίο βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο αλλά και στο σπίτι του ενός υπόπτου βρέθηκαν ίχνη DNA της φοιτήτριας.

Οι αρχές πιστεύουν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε στο εξοχικό του ενός δράστη που βρίσκεται 50 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου. Η κοπέλα χτυπήθηκε στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο και όταν θεώρησαν ότι ήταν νεκρή την μετέφεραν με όχημα στην απομονωμένη παραθαλάσσια περιοχή του κόλπου «Φώκια» όπου την πέταξαν από ύψος 10 μέτρων.

Πατέρας φοιτήτριας: Στις 2:00 τα ξημερώματα μου επιβεβαίωσαν την ομολογία

Ο πατέρας της φοιτήτριας μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι χθες το βράδυ ενημερώθηκε ότι οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στους δράστες. Στις 2:00 τα ξημερώματα ο υπεύθυνος των ερευνών τηλεφώνησε τον πατέρα και τον ενημέρωσε ότι το ζήτημα έχει κλείσει και οι δύο ύποπτοι ομολόγησαν.

Όπως του είπαν οι αστυνομικοί πήγαν στην Λίνδο, στο σπίτι που έγινε το συμβάν και ερευνούν τα στοιχεία.

Στο μεσημέρι η οικογένεια της φοιτήτριας θα φύγει από την Ρόδο μαζί με την σορό της 21χρονης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications