Βενιζέλος για έκρηξη στον ΣΚΑΪ: εγκληματική ενέργεια με στόχο την καρδιά της Δημοκρατίας, την δημοκρατία που την βλέπουν ?
Βενιζέλος για έκρηξη στον ΣΚΑΪ: εγκληματική ενέργεια με στόχο την καρδιά της Δημοκρατίας,την δημοκρατία που την βλέπουν ?

Ξεσηκώθηκαν όλα τα πιόνια της φερόμενης δημοκρατίας και τσιρίζουν για δημοκρατία υποκριτικά! την δημοκρατία που την βλέπουν ?την μαρξιστική χούντα εννοούν δημοκρατία? και την βόμβα δικοί τους θα την έβαλαν...

Η δημοκρατία τους αυτή την στιγμή κάνει πολεμο σε ανεξάρτητες πηγές για όσους δεν ξέρουν τι γίνεται στο ίντερνετ κάτω από την μύτη τους όσο διαβάζουν δίκες τους έγκυρες πήγες , (εστίες μόλυνσης μυαλών) :

Για ωμή εγκληματική ενέργεια με στόχο την καρδιά της Δημοκρατίας έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας τη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ.

«Η ωμή εγκληματική ενέργεια κατά του ΣΚΑΙ στόχευε στην καρδιά της Δημοκρατίας όχι μόνο με την υλική δύναμη της έκρηξης, αλλά με τον θρασύ συμβολισμό της σιωπής που ήθελε να επιβάλλει.

Ευτυχώς πέτυχε το αντίθετο. Αυτή είναι η δύναμη της δημοκρατίας και της πολυφωνίας», τόνισε ο κ.Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

«Δεν αρκεί όμως η καταδίκη τέτοιων ενεργειών. Απαιτείται αντίσταση κατά της διολίσθησης της δημοκρατίας. Κατά του εκβιασμού και της φθοράς των θεσμών», σημείωσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications