Έκαναν «κόλαση» τη ζωή μαθήτριας - Γ@μνόστηθη φωτογραφία της «κοσμούσε» ψεύτικο προφίλ στα social media
Έκαναν «κόλαση» τη ζωή μαθήτριας - Γ@μνόστηθη φωτογραφία της «κοσμούσε» ψεύτικο προφίλ στα social media

Σοκ έπαθε στη ανακάλυψη ότι μια γ@μνόστηθη φωτογραφία της «κοσμούσε» ψεύτικο προφίλ στα social media μια νεαρή μαθήτρια σε σχολείο στο Ηράκλειο.

Στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» του ΚΡΗΤΗ TV αναφέρθηkε πως η νεαρή κοπέλα πείστηκε να στείλει τη φωτογραφία σε νεαρό αγόρι με το οποίο σχετίζονταν το καλοκαίρι σε περιοχή της ενδοχώρας του νησιού.

H υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας και είχε σοκάρει την μικρή κοινωνία στην ενδοχώρα της Κρήτης. Ο νεαρός έστειλε την φωτογραφία σε φίλους του στην Κρήτη ενώ η επίμαχη εικόνα βρέθηκε στα χέρια και μιας νεαρής κοπέλας από την περιοχή που για λόγους αντιζηλίας έφτιαξε το ψεύτικο προφίλ με την γυμνόστηθη φωτογραφία της ανήλικης Κρητικοπούλας και άρχισε να κάνει αιτήματα φιλίας στον ευρύτερο κύκλο της.

H κοπέλα βίωσε ένα απίστευτο εφιάλτη διαδικτυακής διαπόμπευσης με την αστυνομία της Κρήτης όμως, να λειτουργεί αστραπιαία και να φτάνει στην εξιχνίαση της υπόθεσης με θύμα το μικρό κορίτσι από την Κρήτη.

Μάλιστα στην διάρκεια της εκπομπής ειδικοί αναφέρθηκαν στις διαστάσεις που λαμβάνει πλέον στην χώρα μας ο διαδικτυακός εκφοβισμός με το περιστατικό αυτό να είναι ένα από τα δεκάδες που καταγράφονται στην χώρας μας κάνοντας νέα παιδιά να βιώνουν ένα πραγματικό εφιάλτη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications