Δολοφονία 21χρονης φοιτήτριας:Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες
Δολοφονία 21χρονης φοιτήτριας:Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες

«Ας τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, να μην δουν άλλοι γονείς το κακό που είδαμε εμείς». Με αυτά τα λόγια η γιαγιά της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο κάνει τη δική της έκκληση για να λυθεί γρήγορα το μυστήριο του θανάτου της εγγονής της.

Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις για αυτοχειρία ή ατύχημα. Οι αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες τους στις τελευταίες ώρες της φοιτήτριας και αναμένουν να πάρουν σημαντικές πληροφορίες από το κινητό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα ακόμα και τις επόμενες ώρες καθώς στο ανακριτικό γραφείο προσήχθησαν τρία άτομα τα οποία γνώριζαν την φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου.

Οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στους δράστες έχουν πάρει πολύτιμες πληροφορίες τόσο από το φιλικό περιβάλλον της φοιτήτριας όσο και από τις συνομιλίες της στο facebook.

Η 21χρονης το βράδυ της Τρίτης μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και της είπε ότι πρέπει να κλείσει γιατί κάποιος της χτυπούσε την πόρτα. Αυτό ήταν και το τελευταίο μήνυμα που έστειλε.

«Πήγε στην Ρόδο για σπουδές το παιδί και μας το φέραν μέσα στην κάσα»
Η γιαγιά της κοπέλας μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 δήλωσε συγκλονισμένη από το γεγονός καθώς είχε η ίδια μεγαλώσει την 21χρονη η οποία είχε και το όνομα της.

«Πήγε στην Ρόδο για σπουδές το παιδί και μας το φέραν μέσα στην κάσα» ανέφερε η ηλικιωμένη γυναίκα ευχαριστώντας παράλληλα όσους βοήθησαν για να βρεθούν γρήγορα οι ένοχοι.

«Ας είναι καλά όσοι κινητοποιήθηκαν τόσο γρήγορα. Ήταν ένα αγνό παιδί, από καλούς γονείς. Ότι και να σας πω εγώ είναι περιττό. Ας τιμωρηθούν οι υπαίτιοι με το ίδιο νόμισμα. Να μην δουν άλλοι γονείς το κακό που είδαμε εμείς» συμπλήρωσε η ίδια.

Η ιατροδικαστική εξέταση
Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθαρίζει ότι η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες. Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν και άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, εντόπισε στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους τη σορό άγνωστης γυναίκας ηλικίας 25-35 ετών, λευκή, με ύψος περίπου 1,75 μ., με μαύρα μαλλιά και κανονική σωματική διάπλαση, ενώ στο δεξί πόδι, στη γάμπα, έφερε τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο χρώματος μαύρο και κόκκινο.

Η γυναίκα φορούσε μόνο το στηθόδεσμό της και κανένα άλλο ρούχο.
Άμεσα με τον εντοπισμό της σορού ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και το ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ρόδου τη σορό, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου αλλά και στοιχεία τέτοια που να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications