Αυτά που έκρυψαν τα ΜΜΕ απο την επίσκεψη Τσίπρα στην Κάλυμνο – Ο λαός τραγουδούσε Μακεδονία ξακουστή
Αυτά που έκρυψαν τα ΜΜΕ απο την επίσκεψη Τσίπρα στην Κάλυμνο – Ο λαός τραγουδούσε Μακεδονία ξακουστή

Η Κάλυμνος, ένα πραγματικά παλικαρίσιο νησί, σήμερα το πρωί έστειλε ένα σκληρό μήνυμα στον πρωθυπουργό, για τα εθνικά μας θέματα. Έναν πρωθυπουργό που βρέθηκε εκεί επίσης στην εορτή των Θεοφανίων και την ανακήρυξή του σε «επίτιμο δημότη» που τού δόθηκε, την παράτησε εκεί, δεν την πήρε μαζί του.

Σήμερα ξαναβρίσκεται εκεί, για να παρευρεθεί στα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου.

Από μέρες, τα παιδιά δημοτικών σχολείων και γυμνασίων, ετοιμάζονταν για να δηλώσουν φωναχτά και με πανώ την αντίθεσή τους στην αντιμετώπιση της κυβέρνησης για τα εθνικά μας θέματα. Πολλοί κάτοικοι επίσης αποφάσισαν να συστρατευτούν με τα παιδιά, σε μια μαζική διαμαρτυρία στο χώρο της εκδήλωσης.

Οι προσκυνημένοι όμως βρίσκονται παντού. Παίρνοντας γραμμή από Αθήνα κατηγόρησαν και προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την κινητοποίηση, με την δικαιολογία ότι θα είναι εις βάρος της υπόληψης και του αναπτυξιακού μέλλοντος του νησιού.

Διευθυντές των σχολείων μάλιστα συμβούλεψαν τα παιδιά να μην προχωρήσουν σε τέτοιες δραστηριότητες. Συριζοστρατός παντού, και στην Κάλυμνο…

Το αεροδρόμιο της Καλύμνου προστατευμένο σαν αστακός. Στην διαδρομή προς την Χώρα, στον οικισμό/οροπέδιο Άργος, κάτοικοι έτοιμοι για όλα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications