Η απάντηση της Καινούργιου στην Εύη Ιωαννίδου!- Πρώτα είπε πως λέει ψέμματα για την ηλικία της και μετά λέει ότι έχει θέμα μαζί της!
Η απάντηση της Καινούργιου στην Εύη Ιωαννίδου!- Πρώτα είπε πως λέει ψέμματα για την ηλικία της και μετά λέει ότι έχει θέμα μαζί της!

Βγήκε και είπε ότι ειναι 28 χρόνων και της καταστρέφει την καριέρα κατα κάποιο τρόπο και θίγεται μετά και το παίζεις ενοχλημένη επειδή η Εύη υπερασπίστηκε τον ευατο της???

Δεν φτάνει που έχουν στημένο το Greece's Next Top Model, είπαμε να δούμε τι παίζεται και στην τηλεόραση και είδαμε το χάος που επικρατεί,το Greece τι το βάζουν? στην τριάδα πέρασαν μια μιγάδα χωρίς προσωπικότητα με φαρδιά λεκάνη που δεν κάνει και τα αριστερά troll την υποστηρίζουν σε σχόλια στο youtube .

Μια Κυπριά δηλαδή από την αγγλική αποικία επίσημα από το 1974 με την εισβολή, Κυπριά από τη Μολδαβία λοιπόν που την προωθούν όπως φαίνεται, και μια από την Αρμενία που ούτε αυτή κάνει, όσοι το έβλεπαν θα καταλάβουν γιατί, κατα τα αλλα Greece's Next Top Model!! και όπως μάθαμε πέρυσι είχαν βγάλει μια απο την Αλβανία πρώτη!

Με ειδική μεταχείριση προωθούν αλλόφυλες όπως φαίνεται, δεν ξέρουμε τι γινόταν παλιότερα.. Και για τους εξυπνάκηδες που θα αρχίσουν την αριστερή καραμέλα ρατσιστής και τα σχετικά να μάθουν πρώτα ποιοι έβγαλαν αυτή την λέξη και γιατί αρχικά και μετά να έρθουν να γαβγίζουν αριστερές ταμπέλες! εντωμεταξύ οι ίδιοι υποκριτές που πιπιλίζουν τέτοιες καραμέλες καθύβριζαν και χλεύαζαν κάποια αλβανέζα Μέγκυ και όποτε τους βολεύει πετάνε λέξεις ταμπέλες .

Αυτά σε νεοέλληνες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και νομιζουν ότι στην Ελλάδα όλοι ειναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων ακόμα και οι συμμορίτες, με καθαρό "ελληνικό" DNA ειναι όπως τους λένε κάτι "έγκυρες πήγες" και κάτι δήθεν γενετιστές, άσχετα που το Έλληνες ειναι τίτλος και οχι γένος! και ένας μαύρος που γεννήθηκε Ελλαδα Έλληνας θεωρείτε και αυτός απόγονος των αρχαίων? πάντως η γενική εικόνα ειναι ότι βάζουν troll τα περισσότερα με ψεύτικα προφίλ να σχολιάζουν και να κατευθύνουν την μάζα εκεί που θέλουν ακόμα και στην τηλεόραση και όπως σχολίασαν κάπου: Ευτυχώς που δεν ανατίναξαν το STAR και μπορούμε να βλέπουμε GNTM.

 

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications