Το Ιράν ξεκινά μαζική παραγωγή του μαχητικού αεροσκάφους - Η Ελλάδα  με τους συμμορίτες δεν παράγει τίποτα
Το Ιράν ξεκινά μαζική παραγωγή του μαχητικού αεροσκάφους - Η Ελλάδα  με τους συμμορίτες δεν παράγει τίποτα

H Ελλάδα παράγει άφθονους συμμορίτες που κάνει και εξαγωγή,αν κρίνει κάνεις ότι μονο εδώ κάνουν πορείες ανενόχλητοι,επίσης υπάρχουν ορδές στο internet και πίσω από ιστοσελίδες,και λυμαίνονται την χώρα από τότε που τους ελευθέρωσαν από την Μακρόνησο κλείνοντας ακόμα και τα εργοστάσια που υπήρχαν,και εξαπλώνονται ως γάγγραινα, οι "κακοί ναζι" που οι γνώσεις που είχαν τότε ξεπερνούν τις σημερινές σε πολλά θέματα γνώριζαν τι εστί συμμορίτες πριν 80 χρονιά, οι νεοέλληνες νομίζουν ότι ειναι άπλα ιδεολογία ..

Το Ιράν άρχισε την παραγωγή του μαχητικού αεροσκάφους Kowsar, εγχώριας σχεδίασης, για να το εντάξει στον αεροπορικό του στόλο, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, ενώ επιτείνεται η ένταση με τις ΗΠΑ μετά την επαναφορά των αμερικανικών κυρώσεων σε βάρος της Τεχεράνης.

«Σύντομα ο απαιτούμενος αριθμός αυτού του μοντέλου αεροσκάφους θα παραχθεί και θα τεθεί στην υπηρεσία της Πολεμικής Αεροπορίας», δήλωσε το Σάββατο ο υπουργός Άμυνας Αμίρ Χαταμί στην τελετή εγκαινίων της παραγωγής του αεροσκάφους, η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν χθες, Παρασκευή, ότι θα επιτρέψουν προσωρινά σε οκτώ εισαγωγείς να συνεχίσουν να αγοράζουν ιρανικό πετρέλαιο όταν οι κυρώσουν τους θα τεθούν εκ νέου σε εφαρμογή τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου σε βάρος της Τεχεράνης, σε μια προσπάθεια να αναγκαστεί το Ιράν να περιορίσει τις πυρηνικές, πυραυλικές και περιφερειακές του δραστηριότητες.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ που αποφάσισε οι ΗΠΑ να αποχωρήσουν από τη συμφωνία για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα του 2015, επιδιώκει να παραλύσει την εξαρτώμενη από το πετρέλαιο οικονομία του Ιράν και να αναγκάσει την Τεχεράνη να εγκαταλείψει όχι μόνο τις πυρηνικές της φιλοδοξίες και το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων αλλά και την υποστήριξή της προς τη Συρία, την Υεμένη, και άλλα μέρη της Μέσης Ανατολής.

Σύμφωνα με το Ιράν, το Kowsar, «100% εγχώριας κατασκευής», μπορεί να φέρει διάφορα όπλα και να χρησιμοποιείται σε μικρές εναέριες αποστολές υποστήριξης.

Ωστόσο, ορισμένοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι το μαχητικό αεροπλάνο είναι αντίγραφο ενός F-5 που παράχθηκε πρώτη φορά στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1960.

Οι αεροπορικές δυνάμεις του Ιράν έχουν περιοριστεί ίσως σε λίγες δεκάδες επιδρομές χρησιμοποιώντας είτε τα ρωσικά είτε τα παλαιά αμερικανικά μοντέλα που είχαν αποκτήσει πριν από την Ιρανική επανάσταση του 1979.

Η Τεχεράνη έχει στείλει όπλα και χιλιάδες στρατιώτες στη Συρία για να υποστηρίξει τις δυνάμεις του προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ, αλλά χρειάστηκε να στηριχθεί στη Ρωσία για εναέρια υποστήριξη καθώς το Ιράν δεν έχει ισχυρές αεροπορικές δυνάμεις.

Η Ισλαμική Δημοκρατία παρουσίασε το 2013 ένα νέο, εγχώριας κατασκευής, μαχητικό αεροσκάφος, το Qaher 313, για τις δυνατότητες του οποίου ορισμένοι εμπειρογνώμονες τότε εξέφρασαν αμφιβολίες.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications