«Μαζί σου»: Τι λέει ο πατέρας του φίλου των 15χρονων που δεν τους ακολούθησε στη μοιραία βόλτα στη Κυπαρισσία
«Μαζί σου»: Τι λέει ο πατέρας του φίλου των 15χρονων που δεν τους ακολούθησε στη μοιραία βόλτα στη Κυπαρισσία

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το θανατηφόρο δυστύχημα στην εθνική οδό Πύργου-Μεθώνης με θύματα τρεις ανήλικους μαθητές. Η «κοπάνα» από το σχολείο αποδείχτηκε μοιραία και βύθισε στον πόνο και την θλίψη τρεις οικογένειες. Τo Ι.Χ., στο οποίο επέβαιναν οι τρεις 15χρονοι (ένας Έλληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός) συγκρούστηκε με απίστευτη σφοδρότητα με διερχόμενο ημιφορτηγό και μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο πατέρας ενός φίλου των 15χρονων που δεν τους ακολούθησε στην βόλτα που έμελλε να είναι η τελευταία τους, για να μην πάρει απουσία στο σχολείο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» και τον δημοσιογράφο Στρατή Λιμνιό για το δυσάρεστο περιστατικό.

«Είναι μια πολύ άσχημη μέρα για την Κυπαρισσία. Τα παιδιά τα γνωρίζαμε όλο εδώ. Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ φίλος με το ένα από τα τρία παιδάκια. Ήταν ένα αγγελούδι. Είμαστε συγκλονισμένοι…

Μου είπε ο γιος μου ότι στο πρώτο διάλειμμα ένα από τα τρία παιδιά πρότεινε να πάνε για καφέ στην πλατεία της Κυπαρισσίας. Ο γιος μου απάντησε ότι δεν ήθελε να πάρει απουσίες και δεν ακολούθησε.

Τα τρία παιδάκια πήραν τα ποδήλατα, τα άφησαν μετά και πήραν ένα αυτοκίνητο που άνηκε στον πατέρα του ενός από αυτά… Ο γιος μου είναι σοκαρισμένος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications